Sponsoreret af Siemens

Jack Dorsey, manden bag Twitter, vågner eftersigende klokken 05:30 hver morgen og mediterer. Herefter snører han løbeskoene på og jogger sig en tur på små 10 kilometer. Virgin-milliardæren, Richard Branson, starter sin dag med lidt windsurfing ud fra den private ø efterfulgt af et sæt tennis, alt imens direktøren for Pepsi, Indra Nooyi, hver morgen vågner kl. 04:00 for allersenest at være på kontoret kl. 07:00.

Sagt på en anden måde – vi har alle vores forskellige morgenritualer, og ser man lige bort fra ovenstående tre entreprenører og overmennesker, så vil en friskbryggede kop kaffe for de fleste af os være en fast - og nødvendig - del af den daglige morgenrutine. Det indikerer en undersøgelse af Epinion fra 2013 da også ret tydeligt. Her viste det sig, at hele 77 procent af de kaffedrikkende danskere primært drak kaffe, når dagen skulle i gang.

I dette afsnit af vores nye webserie ’Coffeetalks’, der er produceret i samarbejde med Siemens, er det netop morgenrutinerne, der er omdrejningspunkt. Over en friskbrygget kop kaffe fra Siemens EQ.9 s 300 fuldautomatiske kaffemaskine mødes de to Storyplanes-bloggere, Laura Lundsgaard og Bo Benzon, til en snak om kaffevaner og morgenrutiner, når en ny dag truer.

For selvom Laura Lundsgaard er 23 år, læser dansk på KU og ved siden af arbejder fuld tid som model, alt imens Bo Benzon på 39 år arbejder som arkitekt med egen virksomhed og ti ansatte, så er kaffe for dem begge en helt essentielt del af morgenritualet.

Se filmen her:

Senge, cykler og kaffe!

Der er ting i livet, vi aldrig bør gå på kompromis med. Senge, cykler og kaffe for eksempel! Hos Siemens finder du et stort udvalg af fuldautomatiske kaffemaskiner, der tager din kaffe seriøst. Er du til aromatisk kaffe, smagfuld espresso, latte macchiato eller cappuccino, så får Siemens kaffemaskiner altid det bedste ud af bønnerne.

Det er Siemens fuldautomatiske og lydsvage espresso-/kaffemaskine EQ.9 s300 – autoMilk Clean til 13.999 kr. et glimrende eksempel på. Her får du blandt andet et innovativt varmesystem, der garanterer espressosmagen, automatisk damprengøring, OneTouch DoubleCup-systemet sørger for, at du kan brygge alle typer af kaffedrikke med et enkelt tryk, mens individualCoffee-funktionen tillader op til seks brugerprofiler i kaffemaskinens drikkeindstillinger.