Sponsoreret af Derma Man, Copenhagen Grooming, IdHAIR, Karmameju Skincare, by Men’s Room

Herrelækker hudplejederma_man_640x450.jpg

Derma Man er en dansk serie af effektive plejeprodukter skabt til dig, der vil have hudpleje, som fugter helt uden at fedte. Alle produkterne er allergi- og Svanemærket og er udviklet til sensitiv hud og indeholder dermed ikke parfume og skrap kemi.

Serien indeholder alt fra en mud wax, der giver stærkt hold hele dagen, til en fugtgivende face gel med bl.a. hyaluronsyre og niacinamid, der giver spændstighed og glød.

Skal du være rigtig godt dækket ind, kan du købe hele Derma Man-kittet med mud wax, face gel, face cream og 3i1 shower gel og spare 20 procent. 

Find alle Derma Man-produkter på derma.dk

Mere skæg!copenhagenGrooming_euroman.jpg

Drømmer du også om et tættere og fyldigere skæg? Det danske brand Copenhagen Grooming har ved hjælp af stamcelleteknologi og naturlige, aktive ingredienser udviklet en tretrins proces, som er designet specifikt til at vække de sovende hårsække og fremme skægvæksten – og så endda helt uden brug af hårde kemikalier.

Med over 600.000 kunder globalt og The Beard Growth Kit tilgængeligt i omkring 100 Matas-butikker herhjemme har Copenhagen Grooming markeret sig som én virksomhed, man ikke kan komme uden om, når det handler om skægvækststimulering.

Hvorfor nøjes?IDhair_black_samlet_2023_uden_bg.jpg

Black Xclusive fra danske IdHAIR er skabt til den moderne mand, der kræver pleje- og grooming-produkter i topform, og som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Serien baserer sig på en sammensætning af vulkanaske og hampefrøolie. Vulkanaske fornyer og styrker, mens olierne leverer maksimal hydrering og beskyttende antioxidanter til hud, hår og skæg. Black Xclusive består af i alt syv produkter, som du med fordel kan tilføje til dit toiletskab derhjemme, kære mand.

Naturligt godtKarmameju_euroman_artikel-billedde_-_b_640_x_h_450_pixels_1.jpg

Karmameju Skincare er et dansk hudplejebrand, som fusionerer naturens mest effektive og økologiske ingredienser med innovativ bioteknologi i jagten på at skabe hudplejeprodukter med gode resultater. 

Prøv NOW renseskum i badet, som effektivt fjerner snavs og fedt, INFINITY multiprodukt til ansigt og krop, SILK ansigtscreme til dag/nat, som minimerer porerne på næsen og matterer fedtet hud, eller den populære ACTIVATE hovedbundsbørste, som er egnet til mænd, der oplever for tidlig hårtab. Kan købes på www.karmameju.dk eller hos en af deres 150 forhandlere.

Professionelt niveauby Men’s Room.jpg

by Men’s Room har lavet hudpleje til mænd siden 1998, og har nu udarbejdet en plejende tretrinsraket, der uden for meget bøvl søger at give din hud et niveau, som havde du været forbi en professionel.

The Strong Set, der indeholder deres vaskegel Control Cleanser, Control Serum og Defence Cream, gør din hud stærk og både fjerner og forebygger hudproblemer – uden at fedte, vel at mærke. By Men’s Room har nemlig et mål om, at det skal være slut med sorte prikker på næsen, rynket, sart, tør eller skinnende hud og skægpest.

Bonus: Behandlinger og personlige råd får du på seriens og mænds egen klinik, Men’s Room.