Kristoffer: ”Min storesøster, Louise, var den første af os, der begyndte at komme med i køkkenet. Hun var dygtig i et køkken, og jeg var mere genert og længere om at deltage i madlavningen.
Det har vel været i de tidlige teenageår, at jeg begyndte at deltage mere og mere i køkkenet. Noget af det første, jeg kan huske, vi diskuterede, var, hvordan den perfekte carbonara skulle laves.”
Helle: ”Og vi diskuterer det stadig den dag i dag.”
Kristoffer: ”Italienerne har jo et religiøst forhold til deres carbonara. Særligt i Rom, hvor vi de sidste snart 20 år vel er kommet en gang om året.”
Helle: ”Mindst.”
29-årige Jonas Schøsler er direktør i og medstifter af Avilius, et terapihus for primært unge, drevet af psykologistuderende og helt nyuddannede psykologer. Her fortæller han om økonomiske hovedbrud i en svær b…
Nogle natklubejere lever for festen. For atmosfæren, opmærksomheden og den næste drink. Men nattelivets mest magtfulde menneske er en mand, der indtil nu har holdt sig så langt væk fra diskolyset som muligt. Og…