Det kan godt være, at Nicklas Bendtner har skruet ned for festerne og op for fiskeriet. Men heldigvis har han ikke lagt det af sig, vi holder mest af ved ham, nemlig de store armbevægelser.

Han har altid været kendt for at gøre sig bemærket med sit tøj, og selv om de mådeholdende tyskere i Wolfsburg nogle gange syntes, det var lige i overkanten, når han mødte til træning en mandag i et jakkesæt fra Savile Row, siger vi, lad dog manden være festlig, hvis han føler sig festlig.

Men Lord’en har ikke kun en hang til herreskrædderi, han elsker også streetwear, måske husker du hans flabede måde at kombinere en omvendt snapback-kasket med landsholdets officielle jakkesæt.

Nu har et af tidens mest hypede modesamarbejder – Louis Vuitton x Supreme – givet ham mulighed for at kombinere sin sans for det klassiske og det uformelle.

Og den griber han til fulde disse dage.

Mandag var den norske mester og topscorer sammen med en række andre danske kendisser i Parken, hvor Caroline Wozniacki besejrede Venus Williams 6-4, 6-3 i en opvisningskamp. Bendtner lyste op blandt de 12.500 tilskuere i en rød bomberjakke med lædervarefabrikanten og skatermærkets forenede logoer.

Dagen efter var fodboldspilleren, der drømmer om en kontrakt med FC København, igen i allover-print fra Vuitton og Supreme, da han på Instagram takkede for kampen.

Og tidligere på året lagde han et billede af en plastikskulptur fra den efterspurgte amerikanske popkunstner Brian Donnelly klædt i en denimjakke fra samme kollektion op på det sociale medie.

Samarbejdet med Louis Vuitton har gjort Supreme til verdens mest efterspurgte mærke, på kopivaremarkedet. Det viser en nylig undersøgelse af, hvad folk leder efter på internettet. Ifølge researchfirmaet SEMrush steg søgningerne på falske Supreme-varer med 500 procent mellem juli og oktober sidste år.

Samarbejdskollektionen blev sat til salg i slutningen af juni, og tingene fra den blev hurtigt sat til videresalg med mangedoblede priser, for eksempel blev hættebluser set på eBay til 155.000 kroner.

LÆS OGSÅ: John Mayer er verdens bedst klædte popmusiker

LÆS OGSÅ: Beckhams nye frisure er tjavset og totalt sommerklar

LÆS OGSÅ: Man City genopliver historisk trøjedesign for at fejre mesterskab