Alfred Bramsen,18 år, praktikant hos DH-PR og brandingbureauet Awaykin.

Hvilken offentligt kendt ­person synes du er mest ­velklædt?

”Min morfar Benny Andersen ­(digter, red.) kører gammel-mandsstilen med grå loafers, tweedbukser og skjorter, der altid ser ud, som om de lige er blevet presset.

Han er ikke til ­jakkesæt, men går næsten altid i denne forfatter-uniform, der ­udtrykker noget intellektuelt, selv om jeg er sikker på, han ikke går op i, hvad han har på.”

Hvilken ting i din garderobe er du gladest for?

”Jeg elsker min Jacquemus-frakke. Det er en af de ting, jeg ikke vidste, jeg manglede, men da jeg havde fået et gavekort til butikken, faldt jeg over den. Det var kærlighed ved første blik. Den er blå og går til lige over knæet.

I stedet for knapper eller lynlås har den en stor ring, der ligner en gardinring, som man binder et bånd igennem. Nogle vil måske synes, den er for pæn til hverdag, men jeg har den på hele tiden. Har ikke siden fået fingrene i et stykke beklædning, der har gjort mig så glad.”

Hvilken ting i din garderobe har den bedste historie?

”Jeg købte et par Gucci horsebit loafers for et års tid siden og følte mig mega med på ­moden, når jeg havde dem på. En dag kom en ældre dame hen til mig på Nørreport Station og spurgte, hvorfor jeg havde gammelmandssko på. Jeg solgte dem nogle dage efter.”

Hvad vil du gerne føje til din garderobe?

”Med mine 1,77 i højden leder jeg efter nogle bukser, der kan få mig til at se modelhøj ud. Jeg går hellere med lodrette end ­vandrette striber, men jeg må nok se i øjnene, at jeg aldrig får lange ben.”

Hvilken tendens håber du aldrig kommer igen?

”Trenden med hype-kollektioner som fx H&M x Balmain, hvor folk ligger og sover på gaden foran forretningen. Det synes jeg er et eksempel på, at for­bru­­germentaliteten har taget overhånd.

Ved hvilken lejlighed har du følt dig mest velklædt?”

”Jeg går som regel i det samme tøj, uanset hvad jeg skal. Men da jeg i februar havde lavet illustrationer til en udstilling på Nørrebro, følte jeg mig alligevel lidt ekstra velklædt.

Jeg havde min Jacquemus-frakke på, jeans og et par hvide Stan Smith-sneakers. Der kom en masse for at se ­udstillingen, som roste mig for mine illustrationer og for mit tøj.”

Det siger moderedaktøren:

”Det er sjældent, at en på Alfred Bramsens alder har nået at definere sin egen stil så godt, som det er tilfældet med ham. Han kan balancere det maskuline med det feminine og kan slippe af sted med at bære både en dametaske og et par bukser til piger, uden at det kommer til at virke ­forceret.

Han skiller sig ud fra resten af feltet både pga. sin alder og sin stil, men jeg synes, det er på sin plads at hylde stilmæssig ­mangfoldighed og folk, der gør tingene på deres helt egen måde.”

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte mand 2016 - nr. 7: Bo Bech

LÆS OGSÅ: Danmarks bedst klædte mand 2016 - nr. 8: Jeppe Dencker

LÆS OGSÅ: Nyt dansk designtalent:"Jeg vil gerne have de riges liv"