Hvis du mangler en jakke til den sidste måned af efteråret, er den klassiske voksjakke et seriøst godt bud.

Det historiske, engelske brand Barbour, der blev stiftet helt tilbage i 1894, er ophavsmændene til det ikoniske overtøj, og derfor det eneste rigtige sted at købe dem. Nu får du dog muligheden for at skille dig ud fra mængden, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det New York-baserede brand Noah, der blev stiftet af den tidligere kreative direktør for Supreme Brendon Babenzien, har kun seks år på bagen. I den tid har det preppy skate brand alligevel formået at slå sig selv fast som et af de mest spændende, der er kommet ud af Amerikas Forende Stater i mange år. Det skyldes i høj grad Babenziens evne og lyst til at arbejde med klassiske tøjgenstande. Noget, der også sikrede ham jobbet som J. Crews nye kreative direktør tidligere i år.

Noah har tidligere kastet sig over Barbours klassiske voksjakker, men tredje gang virker til at være lykkens gang for Babenzien, der har skruet lidt ned for det eksperimenterende og i stedet designet seks stilsikre voksjakker fordelt på tre voksjakker og tre i uld.

Voksjakkerne, den traditionelle Bedale, er lavet i farvevarianterne ’Wine’, ’Nicotine’ og ’Dark Navy’, mens uldjakkerne, der er lavet i den længere Beaufort-stil, kommer i farverne ’Tan’, ’Brown Plaid’ og ’Pink Tone’.

Alle jakkerne er udstyret med skotskternet konstrastfor, Barbours to-vejs-lynlås samt fløjskrave – selvfølgelig.

Noah x Barbour-kollektionen udkommer i morgen den 28. oktober og vil være tilgængelig hos både Barbour og Noah.

1 noah-barbour-fall-winter-2021-collaboration-info-004-1.jpg

2 noah-barbour-fall-winter-2021-collaboration-info-005-1.jpg

3noah-barbour-fall-winter-2021-collaboration-info-001.jpg

4 noah-barbour-fall-winter-2021-collaboration-info-006-1.jpg