Det er en stærk og stolt tradition, at Euroman kårer Danmarks 10 bedst klædte mænd. Således også i år i det magasin, der nu er at finde landet over. Forsiden har allerede afsløret, at Simon Kvamm fører an i vores kåring, men resten af udvalget er mindst lige så interessant. Den rummer nemlig to håndfulde mænd, som alle er krystalklare repræsentanter for den uhyre velklædte, danske mand. 

Fælles for mændene på årets liste er deres forståelse for komposition og kvalitet, og at de bærer deres tøj med en overbevisende stilsikkerhed. Det er altid et privilegium og altid sjovt at udvælge de mænd, der skal på listen. Og det er faktisk en disciplin, der foregår på redaktionen over det meste af et år, hvor vi løbende tilføjer navne til en bruttotrup, der kommer videst muligt omkring i forhold til en divers repræsentation af stilart, alder, profession og baggrund. 

I et land som Danmark er det ikke svært at lave sådan en liste, for der er vitterligt masser af velklædte mænd, der kandiderer til at komme på den. Både dem, vi alle bliver eksponeret for på scener, i tv og i bøger. Men også dem, vi spotter på gaden, blandt bekendte og på sociale medier. Man skal ikke rejse særligt langt uden for Danmarks grænser for at konstatere, at den danske mand er endog umådeligt velklædt. 

Og selvom vi giver godt med plads til de velklædte mænd i det nye nummer af Euroman, så er der også masser af andet læsestof: 

Du kan møde rapperen USO, der sidste år svævede mellem liv og død, da han på en løbetur fik hjertestop. Selvom han var i sit livs form, stod hjertet kortvarigt af. USO om dagen, hvor han var på vej herfra – og om kampen for at komme tilbage til livet. 

Mød også den dansk-islandske erhvervsmand Hermann Haraldsson, der kun skulle bruge seks år, fra han etablerede Boozt, til virksomheden blev børsnoteret. Haraldsson fortæller om at insistere på gamle tricks i en ny verden, og om hvordan islandsk arbejdsmoral fra barnsben rustede ham til den arbejdsvirkelighed, han blev voksen i. 

Og så handler det om DNA, for i fremtiden vil dine gener ikke bare afsløre, hvem du er, og hvad du fejler – men også om du måtte have begået en forbrydelse. Fremover kan politiet finde frem til forbrydere ved hjælp af deres forfædre. Det startede med, at en efterforsker i Københavns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet fik en idé på en løbetur.

Mens denne leder bliver skrevet, viser uret fem minutter i sommerferie. Og når magasinet udkommer, er industriferien på sit højeste. Jeg håber, sommeren behandler dig, som den skal. Jeg glæder mig til at gå sensommeren og efteråret i møde med nye tiltag, nye formater og masser af gode historier. Det er dem, der binder os sammen. 

Fortsat god sommer og tak for at læse med. Har du kommentarer til Euroman, er du altid velkommen til at skrive til mig på kristoffer@euroman.dk. 

Kristoffer Dahy Ernst
Chefredaktør

PS: Vi fortsætter den nyfundne tradition med at lave særlige forsider af Euroman til vores loyale abonnenter, hvor vi skruer lidt ned for larmen og godt op for æstetikken. Indholdet er selvfølgelig det samme. Har du lyst til at få Euroman tilsendt hver måned, kan du finde et varmt velkomsttilbud på mitblad.dk.

Kvamm-duo-cover-insta.jpg