For nylig blev Hector Bellerín drillet for at tage til modeshow i London iført en pyjamas til kvinder. Man kan indvende to ting:

Dels var det at dømme efter pyjamasjakkens knapretning ikke en pyjamas til kvinder. Og dels ville det ikke have været noget at bebrejde ham, hvis det skulle have været tilfældet, for den pyjamas sad, som den skulle på den 22-årige Arsenal-spiller. Og de kitschede pelsforede tøfler fuldendte looket.

I det hele taget har den modeinteresserede spanske forsvarer meget godt styr på, hvad han tager på, hvad enten han er i playboy-mundering eller komfortabelt homeboy-gear. Som her, hvor han flasher Balenciaga-sneakers og jakke og bukser fra Justin Biebers yndlingsmærke, Fear of God.

Highsnobiety går endda så vidt som til at mene, at han er topfodboldens bedst klædte mand. Om han ligefrem er den allermest stilfulde er svært at afgøre, for der er dog andre, såsom Daniel Sturridge, Erik Sviatchenko og (indtil for nylig) Andrea Pirlo og Xabi Alonso, der har rigtig godt styr på deres stil-game, når de holder fri.

Men det må da anerkendes, at Bellerín ved, hvad han laver.

Vi har her fundet lidt eksempler fra hans Instagram.