PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

H&M har lavet et nyt designsamarbejde med Morris & Co.

Foto: H&M x Morris & Co.

H&M X Morris & Co: Se den fulde kollektion her

Det er all-in på klassiske efterårsfarver og iøjnefaldende blomsterprints.

 H&M ligger bestemt ikke på den lade side, når det kommer til designsamarbejder. Med blot en måneds tid til årets helt store samarbejde med Moschino er H&M altså klar med en helt anden kollektion, som er udarbejdet sammen med det engelske interiørbrand Morris & Co..
 
Hidtil har Morris & Co. specialiseret sig i blomsterprints til tapeter og tekstiler, og det er netop brandets mest ikoniske blomstrede prints, som er hovedelementet i kollektionen. Herredelen består af sweatere, t-shirts, skjorter og bukser i farver, der passer til denne tid på året i simple snit og behagelige materialer. Alle items er selvfølgelig prydet med et karakteristisk Morris & Co.-print.
 
”Dette samarbejde gør det muligt for os at vise, hvor nutidige Morris’ ikoniske mønstre er den dag i dag, og vi er glade for at arbejde med H&M og bringe vores design til et nyt publikum inden for modeverdenen,” fortæller Creative Director hos Morris & Co., Claire Vallis, i en pressemeddelelse.
 
Hvis du kan lide ideen om den blomstrende efterårsmode, kan du købe H&M x Morris & Co.-kollektionen i butikkerne eller online lige her fra d. 4. oktober.

Du kan se den fulde kollektion herunder.

 

 

LÆS OGSÅ: Stor efterårsguide: 46 ting, der får dig tør og varm igennem sæsonen 

LÆS OGSÅ: Hvem er Danmarks bedst klædte læser?

LÆS OGSÅ: Modeserie: Stik af fra storbyens larm og find ro i naturen