Inspiration til personlige briller
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Optik Nicolai’s, Poul Stig Briller, Stærmose Briller, ZEISS - Kvalitetsoptik, Allé Optik & Koldby Optik

Inspiration til personlige briller

Mænd har ikke mange muligheder for accessories, der kan fremhæve vores personlighed. Vi har selvfølgelig uret, men ellers er det sparsomt med personlige indkøb.

Brillen er derfor - ud over bilen - et af de vigtigste indkøb, vi foretager.

Over halvdelen af den voksne befolkning har brug for hjælp til at se klart, så du er langt fra den eneste. Nogle vælger kontaktlinser, mens andre holder sig til brillerne. Kontaktlinser er essentielle, hvis du dyrker meget sport, men med briller kan du fremhæve din personlighed, og så slipper du for tørre øjne.
 
Briller klæder de fleste, hvis bare du finder det rigtige par. Vi har samlet en række spændende optiker-profiler på Instagram, som alle kan inspirere til unikke briller og et personligt look.

Optik Nicolai’s - Måske Roskildes mest nørdede optiker

Poul Stig Briller - din internationale brillebutik

Stærmose Briller - Vi elsker briller med kant

ZEISS - Kvalitetsoptik - også i dine briller

Allé Optik - Luksus til dine øjne

Koldby Optik - Lille butik med et stort og lækkert sortiment

De bedste glas på markedet

I hjertet af Roskilde finder du Optik Nicolai’s, der er startet og drevet af indehaver Nicolai Wantzin. Det er en lille optikerforretning, der slog dørene op i 2010 og siden butikkens begyndelse har det været Nicolais vision, at faglighed og kvalitet er i højsædet. Dette betyder, at du i butikken finder det nyeste indenfor brillestel og brillemode samt udstyr, der giver dig de bedste glas på markedet.

Optik Nicolai’s er førende indenfor natlinser i Danmark. En linse du sover med, hvorefter du kan være linse- og brillefri i dagtimerne med perfekt syn.

Få din personlighed frem

I Poul Stig Briller elsker alting smukt og skævt, og deres medarbejdere ser det som deres fineste opgave at få vores kunders personlighed til at skinne igennem deres brillestel.

Igennem de sidste 50 år har Poul Stig Briller været gode til at spotte nye spændende mærker fra hele verden som f.eks. Barton Perreira, Oliver Peoples, Garrett Leight, Dita og Ahlem, som de introducerer i deres seks butikker i København.

Deres Instagramprofil bærer præg af kærligheden til flotte brillestel og deres forhold til deres stamkunder, som også er deres bedste ambassadører.

Find dit helt rigtige brille-look

Stærmose Briller er en hyggelig uafhængig optikerforretning med højt til loftet, centralt i Odense.
I butikken finder du stel i mange forskellige materialer og former. Men altid kun 1 af hver. Derfor er der også hele tiden nyt på hylderne at vælge imellem. Priserne er til gengæld altid de samme!

Vi er skarpe på tidens tendenser, og sammen finder vi dit helt rigtige brille-look!
Book din synsprøve i dag og få en anderledes brilleoplevelse.

UV-beskyttelse i klare glas

ZEISS - Kvalitetsoptik - også i dine briller.

Oplev mere med et klart syn. Se tydeligt og komfortabelt med individuelt tilpassede briller. Fuld UV-beskyttelse i både klare glas og solbriller, for sunde øjne så længe som muligt i livet.

Se godt - og se godt ud.

Skarpt udvalg fra førende brands

Allé Optik er en familieejet optikerforretning i hjertet af Charlottenlund. Du vil finde det skarpeste og bredeste udvalg af brillestel fra førende brands worldwide og vil derfor se spændende briller og solbriller, du ikke finder mange andre steder. 

En brille er jo lige som et ur, du tager på om morgenen, den skal passe perfekt til lige netop dig. 

Besøg vores Instagram og bliv inspireret til din næste brille.

Få en personlig kundeoplevelse og et unikt sortiment

Koldby Optik ejes af optikerne Peter & Maria Koldby. Butikken på Østerbro har et stort og lækkert brille- og solbrillesortiment. Et flot mix af etablerede mærker som Moscot, Bottega Veneta, Tom Ford, Paul Smith og unikke brillefabrikater såsom Andy Wolf, Cazal og Randolph.

Igennem snart 15 år har brillestyling været deres speciale og derfor anvender stylister og castere også deres kompetencer til musikartister, TV-serier og film. Så hvis du elsker at shoppe i en lille personlig butik med et helt unikt sortiment, så er det Koldby Optik, du skal besøge.

Følg Koldby Optik på Instagram og bliv inspireret af deres etablerede mærker og nye unikke designs.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stil og Stilguide