Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Vinterstøvler

Vinterstøvler

Kulden er kommet: Her er 13 af de bedste og mest alsidige vinterstøvler

Ingen grund til at få kolde fødder.


Det kolde vintervejr har gjort sin entre, og den første sne har afløst den kedelige og kontinuerlige efterårsregn. Det betyder med andre ord, at tiden er inde til at sende størstedelen af dine sneakers en tiltrængt tur i vinterhi og alliere dig med varmere fodtøj, der kan få din helskindet gennem vinteren.

Og denne vinter er der ingen grund til at fryse om fødderne. Efter flere år med Chelsea-støvlen som mandens foretrukne støvlevalg, har andre og mere kompakte støvler som eksempelvis vandre -og militærstøvlen også gjort sit indtog i modebilledet.

Vi har fundet 13 af de bedste og mest alsidige vinterstøvler, og der er noget for enhver smag.


Det luksuriøse italienske modehus MARNI er teamet op med Zalando for at nyfortolke de vigtigste silhuetter fra Vans, Reebok, Dr. Martens og Timberland. Arbejdet med sidstnævnte er resulteret i en nyfortolkning af den ikoniske 6 Inch støvle.

Den kommer i en armygrøn colorway, der uden sammenligning er sæsonens vigtigste farve og har fået en sporty strikket manchet i modehusets signaturfarver.

MARNI x ZALANDO Timberland 6 Inch Premium Boot til 1.995 kr.


Danske Casper And The Beast formår at sætte et særpræg på alle sneakers og støvler som mærket lancerer. Denne sorte ruskindsstøvle er ingen udtagelse. Der er kræset for både detaljer, kvalitet og æstetik.

Casper And The Beast Emil Boot til 2.100 kr.

Acne Studios har selvfølgelig også kastet sig over militærstøvlen, der fylder meget i vinterens modebillede. Svenskerne har fundet fransk inspiration og skabt en støvle, der måske ikke er listens varmeste, men designet er skarpt og den robuste sål skal ikke undervurderes.

Acne Studios Daniel Black til 2.995 kr.Det stærke samarbejde mellem COS og MR PORTER byder også på et par stilsikre snørrestøvler, der naturligvis domineres af svenskernes minimalistiske signaturæstetik, men også referencer til militærstøvlen.

COS x MR PORTER Leather Boots til 1.413 kr.


Godt nok er hullernes funktion på støvlens overdel for længst blevet et dekorativt element, men ikke desto mindre er en brogue støvle et udødeligt valg. Jack & Jones har skabt et vintageinspireret eksemplar af støvlen, der nemt kan styles til både jakkesæt og jeans.

Jack & Jones Brogue Støvler til 899 kr.

 

 

Når vinteren raser på sit højeste, er det rart at kunne plante fødderne i et par vinterstøvler, der for alvor kan stå distancen. Med et par fra Thorogood ved man, at det er tilfældet.

Siden slutningen af 1800-tallet har mærket arbejdet med holdbare støvler, og selv om den robuste støvle ikke er listens nemmeste at style, så er den både stilet, funktionel og falder perfekt i spænd med tidsånden. 

Thorogood Oil Tanned Leather Boots til 1.934 kr.


Når H&M slipper mærkets high-end collabs løs, så plejer de at blive udsolgt med rekordfart. Men dette års samarbejde med Kenzo var knap så kommercielt som de tidligere. Det betyder, at man stadig kan få fingrene i kollektionens larmende Chelsea-boots med den iøjnefaldende grønne sål.

Den kræver mod, men er samtidig et frisk pust i vinterlandskabet. Og husk i øvrigt, hvor ualmindeligt frisk Chance the Rapper så ud, da han rockede dem i kollektionens reklamefilm.

Kenzo x H&M Chelseaboots til 1499 kr.


Det italienske familieejede mærke Fracap har lavet kvalitetsstøvler igennem flere generationer. Denne sæson har mærket selvfølgelig også kreeret et bud på vandrestøvlen, der er en stor trend på både herre-og damesiden.

Fracap M120 Scarponcino Boot til 1.927 kr.


Også London-designeren Margaret Howell giver sit bud på vandrestøvlen, der med sine nuancer af brun er nem at integrere i hverdagsbeklædningen.

Margaret Howell Hiking Boots til 2.700 kr.


Grensons bud på en broguestøvle er en sikker og stilfuld investering, der kan følge dig de næste mange vintre.

Grenson Sebastian Polished-Leather Brogue Boots til 2.418 kr.

 

Danske ET AL giver deres bud på en sporty Chelsea-støvle. Denne version kommer med en letvægtssål.

ET AL Kristensen aniline til 1.199 kr.Vi slutter af med endnu et par Timberlands. For apropos ikoniske støvler, så laver Timberland de måske mest ikoniske på markedet. 6-inch silhuetten er normalt den man forbinder med mærket, men Chukka versionen med midcut gør det bestemt ligeså godt.

Timberland Chukka til 1199 kr.

LÆS OGSÅ: Mr. Porter og Cos’ nye samarbejde: Her er 5 gode køb fra deres kollektion til priser, hvor alle kan være med

LÆS OGSÅ: Dansk herremode eksponeres i ikonisk stormagasin i London: Her er 18 gode vinterkøb fra de fremadstormende danske brands

LÆS OGSÅ: 11 tøjfejl fædre begår