Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Ugens modeoverblik: Klättermusen og Norse Projects klæder dig på til en aktiv vinter

Ugens modeoverblik: Klättermusen og Norse Projects klæder dig på til en aktiv vinter

Vi samler op på ugen, der er gået i modeverdenen og fortæller de vigtigste nyheder. En uge, der står i outdoor-mærkernes tegn.

Snoopy.jpg

Snoopy pryder nyt limiteret GMT-ur

Hunden Snoopy, også kendt som Nuser på dansk fra tegneserien 'Radiserne', er blevet en darling i urbranchen. Det nok mest kendte eksempel er Omega Speedmasters Silver Snoopy Award, og som urekspert Kristian Haagen har udpeget til ét af de bedste moderne ure at investere i.

Nu har et nyt Snoopy-ur ramt markedet, og man skal være hurtig, hvis man vil have fat i det. Urproducenten Bamford London og detailforhandleren Dover Street Market står bag GMT-uret, som kun er lavet i 100 eksemplarer. Uret er drevet af et schweizisk fremstillet Sellita SW330-2 urværk og parret med en sort cordura-rem med hvide syninger.

Prisen lyder på 14.070 kroner, og uret kan købes her.

norse-projects-ellesmere-island-collaboration-release-info-0011.jpg

Norse Projects tog til Arktis med forskerhold

Da et forskerhold i klimaforandringer fra The Tundra Ecology Lab fra University of British Columbia senest skulle på deres årlige besøg på Ellesmere Island i det canadiske arktiske øhav for at tjekke op deres opvarmningsforsøg og klimastationer, var de klædt i tøj fra det danske brand Norse Projects.

Norse Projects har således dedikeret deres nye efterår- og vinterkollektion til forskningsprojektet til støtte for bevarelsen af ​​Arktis. Norse Project x Ellesmere Island lyder navnet på den nye kollektion, der byder på tøj i Gore-Tex og lammestrik. Alt sammen materialer, der holder dig varm og tør i de kolde måneder.

Se mere og køb ting fra kollektionen her.

klattermusen-off-the-mountain-fw21-capsule-release-info-002.jpg

Klättermusen i lag på lag

Vi fortsætter i sporet med aktivt og slidstærkt vintertøj. De svenske outdoorspecialister Klättermusen har lanceret en ny capsule på otte produkter, som går under navnet 'Off The Mountain'. 

Det bæredygtige tøj er tænkt som et supplement til overgangsaktiviteten for bjergbestigeren, når han er på vej til bjerget. Der er tale om fleece-jakker, down-jakker, hættetrøjer og mere, som er holdt i Klättermusens sædvanlige minimalistiske æstetik. 

Se kollektionen her.

Hermes udstilling.jpg
Foto: Claus Troelsgaard

Hermès rykker ind i Dansk Arkitektur Center

Brug noget af din efterårsferie på at besøge udstillingen 'Hermès in the Making' i København og bliv klogere på, hvordan det traditionsbundne, eksklusive modehus med mere end 184 års erfaring kan lave deres kvalitetshåndværk på så højt et niveau.

I udstillingen, der kun kører fra 15.-24. oktober i Dansk Arkitektur Center og efterfølgende drager videre til USA, kan du møde og opleve 11 kunsthåndværkere fra Hermès (heriblandt ur-, taske- og sadelmagere) i aktion.

Der vil også være interaktive installationer, workshop og visning af kortfilm fra dokumentarserien 'Footsteps across the World' af Frédéric Laffonts. Læs mere og køb din billet her.