Der er ikke nogen, der er mere glad for at dele billeder af sine biler end den tidligere bokser Floyd Mayweather, der anses som en af de bedste inden for sporten nogensinde. Og nu har han så kastet penge efter en ny imponerende superbil.

Vi taler her om Kode57. En konceptbil, der blev præsenteret for få dage siden, og som er designet af ingen ringere end Ken Okuyama, der er kendt for blandt andet at stå bag Porsches Boxter, Maseratis Quattroporte og Ferraris legenadriske Enzo.

Kode57 er drevet af en V12-motor, der yder omkring 600 hestekræfter, og så har den kostet Floyd omkring 16,5 mio. danske kroner. Men det giver vel ikke anledning til bekymringer, når man alene i 2015 kunne prale af en indkomst på mere end to mia. kroner.

Kode57 vil da unægteligt også tage sig godt ud hjemme i enhver andens indkørsel. Hos Floyd Mayweather derimod, er der en stor risiko for, at den drukner i pompøst maskineri. Se, hvilke biler, hans nye Kode57 kommer til at tage plads ved siden af.

Ferrari Enzo

Floyd Mayweather har før vist sig glad for Ken Okuyamas arbejde. Han ejer nemlig i forvejen en Ferrari Enzo, der ligesom Kode57 gemmer på en V12-motor, som yder flere end 600 hestekræfter.

Enzo blev produceret i 400 eksemplarer og hører til den absolutte elite af legendariske Ferrari-skabninger gennem tiderne. Så når Mayweather skriver, at bilen kun stiger i værdi, er der faktisk noget om snakken.

Fire Bugatti Veyrons

Bugatti producerede fra 2005 til 2015 kun 450 Veyron’er. Af dem ejer Floyd Mayweather næsten 1 %.

Samlingen gemte allerede på tre Veyron’er, der ifølge Floyd selv havde en samlet værdi på over 40 mio. kroner. Det var alligevel ikke nok, og sidste år forkælede hans sig selv med en Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, som med en værdi på 23 mio. kroner rigtigt nok var hans dyreste Bugatti - men ikke hans dyreste bil.

Koenigsegg CCXR Trevita

Den dyreste bil i Floyds garage er nemlig svensk. Koenigsegg producerede kun to CCXR Trevita’er, og den ene fik den amerikanske boksepensionist altså fingrene i.

Vi kunne skrive længere anekdoter om Trevita, der på svensk betyder ’tre nuancer af hvid’. Det eneste, du har brug for at vide, er dog, at topfarten er langt over 400 kilometer i timen, og prisen lyder på mere end 30 mio. kroner.

Hvide biler

Mayweather virker utroligt glad for hvide biler. Her har han filmet lidt fra samlingen, der blandt andet tæller en Rolls-Royce Phantom, en Rolls-Royce Ghost, en Mercedes-Maybach S600, en McLaren 650S, en Lamborghini Aventador og en Ferrari 458 Italia.

Vælg selv, hvilken en du finder mest imponerende.

Mercedes SLR McLaren

Fra hvide biler skal vi nu over i en lidt anden grøft. Det kan nemlig godt være, at Mayweather er glad for hvide biler, men da det kom til hans Mercedes SLR McLaren, der her tager plads ved siden af hans Ferrari Enzo, fik fantasien vist mere frit spil.

I decided to get my black toys out tonight EWB Rolls Royce Ghost & Bentley Mulsanne

Et billede slået op af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den

Rolls Royce

"Her skulle Rolls Royce egentlig have stået i flertal, for Mayweather ejer både en Wraith, flere Phantom’er og mindst én Ghost.

Her er det sidstnævnte model, der bliver poseret ved, sammen med en Bentley Mulsanne."

Lets vote.. should I take out my Frank White or my Jack Black?

Et billede slået op af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den

"Vi bliver lidt ved hans Bentley Mulsanne endnu, og igen skulle overskriften have været i flertalsform. For hvad gør man, når man har en fetish for hvide biler, men også skal have en vogn, der matcher sin sorte Ghost? Man køber en i hver farve, og lader så Instagram-følgerne bedømme, hvilken en man skal vælge på dagen. Selvfølgelig."

Enjoying my night -- #2014 Flying Spur

Et billede slået op af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den

Ud over Mulsanne har Floyd også erhvervet sig en Bentley Flying Spur, og så efterkom han endda sin søn Kourans ønske om at eje en Bentley golfvogn. Den blev naturligvis indkøbt i guldlakering.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Floyd vælger at bruge penge på menneskene omkring ham.

I love to buy her gifts. www.themoneyteam.com

Et billede slået op af Floyd Mayweather (@floydmayweather) den

De gavmilde indkøb

Bokseikonet skriver selv, at han godt kan lide at købe gaver. Både til ham selv og til andre. Sønnen Kouran fik eksempelvis en sort Mercedes, han kunne bruge, når han blev træt af at spille golf, og den nuværende ekskæreste, Shantel Jackson, blev forkælet af sin prins på den italienske hingst.

Her er det, sammen med en Bentley Flying Spur, en Ferrari 458 Italia, der har fået sløjfe på. Simpelthen fordi han bare godt kunne lide at købe gaver til hende.

Som Floyd selv har skrevet:“Hvis det at tjene penge er en forbrydelse, så giv mig dødsstraf.”

LÆS OGSÅ: Tesla snart klar med model, der klarer over 600 kilometer på en opladning

LÆS OGSÅ: Kristian Haagen Auto-CV

LÆS OGSÅ: Porsche Panamera genfødes smukkere end nogensinde