Mercedes G650 Landaulet er lidt af en gangsterdrøm. Pansret og afvisende som et reptil udenpå. Blød og behagelig som silkeundertøj indeni.

Og så kan køberen af Mercedes’ nye SUV oven i købet blære sig med at eje verdens dyreste køretøj i sin genre.

Bilen, der blev lanceret tidligere på ugen ved årets udgave af Geneva International Motor Show, kommer til at koste omtrent 4.685.000 kroner. Det skriver Business Insider.

Med prisen følger en bil, der er indrettet, så passagererne bagved er adskilt fra førersædet af et glaspanel, bare så privatlivet er sikret, hvis nu man skulle vælge at bruge bilen til at afholde et stævne- eller forretningsmøde.

Oppustelige luftlommer og massageprogrammer indbygget i passagersæderne skal garantere komforten, og hvis køreturen skulle blive langtrukken, kan passagererne gribe til højoplæsningsskærme og højttalere i søgen efter underholdning.

Hvis det heller ikke er spændende nok, kan passagererne altid bede chaufføren, for sådan en skal man tydeligvis have, om at dreje af ved nærmeste vildmark.

Med firhjulstræk, seksliters motor og et karosseri, der svæver en halv meter over jorden er Landaulet’en nemlig udstyret til at cruise mere end bare strandveje.

Skulle du være en af de heldige, der går og leder efter et sted at anbringe små fem millioner kroner, og skulle bilen være faldet i din smag, så skal du nok skynde dig at ringe til Mercedes og reservere en. G650 Landaulet, der kommer til salg til efteråret, bliver nemlig kun fremstillet i 99 eksemplarer.

Og mon ikke de første 98 eksemplarer allerede er bestilt af denne verdens førende rapstjerner, fodboldspillere og dikatorer.

Opskriften på succes: Det spiser FCK-spillerne for at komme til tops