Brian Holm er hjemvendt fra Leuven i Belgien, hvor der netop har været afholdt VM i cykling. Han boede selv i Leuven fra 1985 og et par år frem sammen med Jesper Skibby og Bjarne Riis, og det har skabt et nært kærlighedsforhold til det belgiske folk og selvfølgelig også cykelkulturen, der er allestedsnærværende i landet.

Det snakker vi om i Sidelæns. Ligesom vi også kommer ind på Telekoms storhedstid i midten af halvfemserne og stemningen på cykelholdene i dag versus dengang.

Det hele skal dog ikke handle om cykling. Vært og chefredaktør Kristoffer Dahy Ernst minder Brian om sidste gang, de sammen var ude, hvor Brian stak af fra både regning og stolthen, og blev hentet af sin kone lang tid før lukketid.

Og så handler det naturligvis også om musik: Paul Weller og The Jam, og drømmen om det stille liv, der for Brians vedkommende gerne må indtræffe om et år, når han fylder rundt.

Lyt til samtalen i denne uges udgave af Sidelæns, som du kan finde øverst i artiklen her eller på alle andre podcastplatforme. 

 

EUROMAN-Sidelæns_Cover.jpg