De fem bedste episoder af Arbejdstitel til din sommer
Foto: Frederik Lentz Andersen

De 5 bedste episoder af Arbejdstitel til din sommer

Lyt med, når Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné taler om at starte forfra, om Jørgen Leth, Rolex eller CBS er overvurderet eller undervurderet og om den ultimative guide til London.

Sommerferien er skudt i gang for de fleste, og om de næste uger byder på heldagsregn eller sol – vi håber dog inderligt på det sidste – skal dagene fyldes ud med rare aktiviteter som fx at lytte til en god podcast.

Og netop en god podcast er Euroman leveringsdygtige i. I Arbejdstitel vender værterne Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné holdninger og idéer til emner, de finder interessante – som fx moderne maskulinitet, karriere, weekend og Los Angeles.

Vi har samlet fem af de bedste episoder fra Arbejdstitel, så man enten kan få et glædeligt genhør eller for første gang stifte bekendtskab med Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné.

Om at starte forfra (med gæst Tim Faith Hancock)
Tim Faith Hancock var med til at starte tøjmærket Han Kjøbenhavn, arbejder nu som designer og konsulent i sin egen virksomhed og er gæst i dette afsnit af Arbejdstitel. Det handler om at løbe hovedet mod muren, behovet for at starte forfra og kunsten at genopfinde sig selv. I segmentet overvurderet/undervurderet bliver Adidas Stan Smith-modellen, kontanter og Chloë Sevigny diskuteret.

Lyt her.

Om forbrug
Hvad bruger Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné deres penge på? Denne episode handler om at kigge en ekstra gang på regningen, hvor meget man bør bruge på mental sundhed og hvorvidt man kigger på kvitteringen i supermarkedet. I overvurderet/undervurderet bliver A$AP Rocky, udeliv og 1980erne bragt på bane.

Lyt her.

Om London
London er på værternes favoritliste over europæiske byer, og derfor guider de i denne episode til den engelske hovedstad. Det handler om gode bogbutikker, hoteller og spisesteder. I overvurderet/undervurderet bliver Copenhagen Business School og Quentin Tarantino vendt.

Lyt her.

Nytårsspecial
Arbejdstitel runder første sæson af på spisestedet Mangia i København i selskab med restauratør Philip Skovgaard, kunstner Farshad Farzankia, fotograf Theis Mortensen og journalist Emil Norsker. Episoden er dedikeret til året, der gik og året, der kommer. Til en udvidet omgang af overvurderet/undervurderet bliver emner som Østerbro, tegneserier, White Claw og hiphop på restauranter diskuteret.

Lyt her.

Om stilikoner
Vi ved allerede, at McQueen og Paul Newman var ekstremt stilfulde. Men hvem er de nye stilikoner, der definerer den næste generation? Det diskuterer Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné i denne episode af Arbejdstitel. I overvurderet/undervurderet handler det denne gang om New Balance, Jørgen Leth og Rolex.

Lyt her.

Hvis du vil høre endnu mere, kan du finde resten af Arbejdstitels episoder her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Arbejdstitel