Sponsoreret af Cycling in Flanders

Vi er i sæson for weekendture, sommerferie og godt vejr i Europa, og mens mange søger mod de klassiske storbyer, der ligger i overskuelig afstand fra København, kan der være store fordele i at rette blikket et andet sted hen.

Hen mod alle de byer på dette kontinent, hvor tempoet er skruet ned, men hvor der stadig er et væld af gode butikker, restauranter og museer. Et eksempel på dette er den belgiske by Antwerpen i Flandern, hvor ’Arbejdstitel’ er landet.

Det fleste kender nok området Flandern fra den udmagrende forårsklassiker Flandern Rundt, som danskerne Kasper Asgreen og Rolf Sørensen har vundet, men den kendte cykeldestination er også et oplagt bud på en ny destination, der har det meste af det, en storby kan tilbyde, blot i mindre skala.

I det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ taler værterne Oliver Énne og Kristoffer Dahy Ernst om at lande i en ny destination, checke ind på et nyt hotel og være på udebane i ganske trygge rammer.

Programmet indeholder naturligvis også segmentet ’Overvurderet/Undervurderet’, hvor almindelige solbriller til sport, at stå op i toget selvom der er ledige pladser, at rette folks sprog og at købe de samme sko som ens ven sættes til diskussion.

Det nye afsnit af 'Arbejdstitel' er ude på alle platforme nu.

'Arbejdstitel' blev inviteret til Antwerpen af Cycling in Flanders. Holdningerne i podcasten er værternes egne.

Kom med Euroman på cykeltur

Tag med på cykeltur i og omkring København sammen med Euroman og Visit Flandern, når chefredaktør og cykelfan Kristoffer Dahy Ernst guider til et hyggeligt social ride på 50 km lørdag den 24. august 2024.

Dyk ned i den flamske atmosfære efter turen og nyd lækre belgiske fritter, belgiske øl og masser af god stemning, som er kendetegnende for cykling i Belgien. Medbring cykel, hjelm, vand og passende tøj.

Start og slut på festivalpladsen i Kødbyen.

Al deltagelse sker på eget ansvar. Forventet fart 30 km/t.

Tilmeld dig her.