Hvem slog Manchester United ihjel?
Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann
audio

Hvem slog Manchester United ihjel? Afsnit 1

Hvem slog Manchester United ihjel?
sound

Lyt med Euroman

Hvem slog Manchester United ihjel? Afsnit 1

Lyt til denne artikel med Euroman.
Klik her for at læse mere.

video

I en ny podcast forsøger journalisterne Magnus Kraft og Oliver Bodh Larsen at forstå, hvad der er gået galt i én af verdens største fodboldklubber, Manchester United. Podcasten er sponsoreret af Viaplay.

De to journalister Magnus Kraft og Oliver Bodh Larsen har sat sig for at komme til bunds i sagen om Manchester United. Hvem har slået denne mægtige fodboldklub ihjel?

Magnus og Olivers redaktør, Emil, mener, at det er alt for voldsomt at erklære klubben død – men det står slemmere til, end Emil umiddelbart er klar over, forsøger Magnus og Oliver at overbevise deres redaktør om.

I deres forsøg på at samle fældende beviser taler de med en række personer, som har fulgt klubben tæt – eller som måske endda har været på lønningslisten.

På vidneskranken står blandt andre John Sivebæk, Morten Bruun, Ken Early og Liam Collins. Og langt fra alle er enige om, hvem pilen peger på.

Det er blevet til tre afsnit om milliarder, magt, væddeløbsheste, kapitalisme og globalisering og en hel del derimellem.

Første afsnit har premiere i dag – onsdag den 18. september – og kan findes på alle podcastplatforme som fx iTunes. Du kan også finde den i Egmonts podcast-app TalkTown.

Afsnit nummer to og tre udkommer henholdsvis den 25. september og den 2. oktober. Podcasten er sponsoreret af Viaplay.

Se, hvad vi ellers skriver om: Fodbold og Manchester United