Det er præsidenten af Østerbro, der gæster det nye afsnit af 'Arbejdstitel'. De to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst har nemlig inviteret Kasper Hostrup, der ejer og driver butikken Goods på Østerbrogade 44. Og gennem de 14 år, butikken har eksisteret, har den langsomt men sikkert udviklet sig til at blive et tempel for herremode ikke bare i København og Danmark, men i hele Nordeuropa.

Kasper Hostrup har i kraft af sin rolle som indehaver og indkøber hos Goods en fast rejserutine, der inkluderer halvårlige besøg i London, Paris, Milano og Firenze. Derudover går turen også ofte til Tokyo og New York. Det er ensbetydende med, at Kasper har set lidt af hvert – både når det kommer til butikker, hoteller og restauranter.

Det er blandt andet noget af det, der bliver talt om i afsnittet. Hvor ligger de bedste butikker i verden? Hvem yder den bedste service? Og hvor langt tilbyder man at strække servicen på Chiltern Firehouse i London, så man skaber uforglemmelige anekdoter for gæsterne, der bor på hotellet?

Trioen løber naturligvis også igennem Overvurderet/Undervurderet; det faste segment hvor ting og fænomener uden blusel bliver vurderet og vejet enten for tungt eller let. Og her bliver både Folkekirken, hatte og perlehalskæder til mænd taget under kærlig behandling.

Det nye afsnit af Arbejdstitel med Kasper Hostrup som gæst er ude på alle platforme nu. Du kan også finde afsnittet øverst i artiklen her.