Det er et paradoks i det moderne menneskes liv: Alt underholdning er tilgængeligt hele tiden. Vi kan streame, lytte, læse og opleve konstant, og konsekvensen er, at vi nærmest bliver udmattede bare ved tanken om at skulle vælge vores mediediæt. Så hvad vælger vi i det hav af entertainment, der hele tiden kæmper om vores opmærksomhed?

Det er noget af det, det seneste afsnit af 'Arbejdstitel' handler om – nemlig underholdning. Hvor kigger de to værter, Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst, hen, når dagens arbejde er færdigt og der er et par timer, hvor man kan konsumere, hvad man vil?

Svaret er både halvdårlige film, en tilbagevendende interesse for litteratur og så selvfølgelig en syndflod af Youtube, som begge er enige om, er en af de mest suveræne opfindelser på internettet. Dertil kommer naturligvis en orientering hos de største udenlandske medier samt et lille og meget skarpt kurateret udvalg af podcasts.

De to værter skal naturligvis også omkring det faste segment Overvurderet/Undervurderet, hvor Kristoffer i dag har medbragt en håndfuld ting, Oliver skal vurdere. Det er igen lytterne, der har været ekstraordinært gode at sende ting ind. Og op til vurdering kommer blandt andet Folkekirken, perlehalskæder og fodboldtrøjer som fashion statement.

Alt det og meget mere kan du lytte til i det nye afsnit af 'Arbejdstitel', som du kan lytte til øverst i artiklen her og på alle andre podcastplatforme.