Tager man skoene af, når man er til middagsselskab i privaten hos gode venner? Har man lange bukser på på kontoret? Og hvad med økonomien? Er det comme il faut at tie stille om sin løn, eller er det et af de emner, man godt kan tale højlydt om?

I det moderne menneskes tilværelse er der langt flere uskrevne regler, end man lige går og regner med. Og det er lige præcis temaet for det nye afsnit af 'Arbejdstitel', hvor værterne Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné diskuterer ret og vrang i en verden, hvor intet er nedskrevet.

Uskrevne regler handler om dannelse. Det handler om opførsel, og det handler om god etikette. En uskreven regel er kun interessant, fordi den netop ikke er skrevet ned, men hører til i den kategori af levet liv, som man ikke kan snyde sig til.

Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné skal naturligvis også omkring det hyperpopulære segment Overvurderet/Undervurderet, hvor lytterne igen har været gavmilde med bud til formatet. I dag bliver det blandt andet diskuteret, om logoer, storbyferier og sorte sneakers er overvurderet eller undervurderet.

God fornøjelse med det nye afsnit af 'Arbejdstitel', som du kan høre ovenfor eller der, hvor du normalt lytter til dine podcasts.