Hun har vist Danmark mere end de fleste. Det har hun gjort i en række programmer med sig selv i centrum, som fx ’Petra elsker sig selv’, ’Petra dater verden’ og ’Petra får en baby’. Men nu er det slut. Hun har fået en søn og en familie, og for deres (og sin egen) skyld kommer der ikke flere programmer ala dem.

Tattoo1.jpg

I denne episode af ’Under nålen med Tue & Tony’ vil hun dog gerne vise og fortælle om sine i alt 17 tatoveringer, hvoraf flere af dem ligger tæt på lysken. Eller tæt på ’flysken’, som hun selv siger.
Hendes første tatovering er faktisk af hendes eget navn. Noget, som ingen tidligere gæster i programmet har haft.

”Jeg har faktisk aldrig tænkt over, hvorfor jeg har det, før I har spurgt. Jeg er egentlig ikke så glad for mit navn. Da jeg var barn, tænkte jeg: ’jeg har i forvejen en lidt anden hudfarve, mellemrum mellem tænderne, og så har I fandme også navngivet mig Petra’. Derfor ville jeg skifte navn til Anemone,” fortæller Petra Nagel.

Udover sit eget navn har hun også brorens navn Emil tatoveret. Det er en pistol med blomster rundt om, og så skyder den et banner ud, hvor der står hans navn. De to er særdeles tætte og ringer sammen hver dag. Faktisk ringer han under programmet.

Du kan høre hele programmet i iTunes. Du kan også høre den på Spotify. Eller på linket her nedenfor.