Wafande og Shaka Loveless’ venskab var om ikke skrevet i stjernerne, så i hvert fald med tatoveringsblæk. Da de som helt unge flytter sammen, finder de ud af, at de har den samme tatovering med kinesiske tegn, der betyder evigt venskab.

Wafande har dog siden fået skrevet tegnene over, men venskabet består dog stadig. I det nye afsnit af ’Under nålen med Tue & Tony’ fortæller de to musikere om nogle af de over 30 tatoveringer, de har til sammen. Shaka Loveless’ første tatovering blev faktisk sponseret af hans mor.

”Hun ville gerne undgå, at jeg fik en brystpiercing, som jeg meget gerne vil have, så hun gav mig en tatovering i stedet. Det er kinesiske tegn, der betyder ’evigt venskab’. Det var meningen, at min gamle ven og manager også skulle have, men han fik det aldrig, for han kunne godt se, at der var mange af dem i bybilledet, så det er kun mig,” fortæller han.

Da han senere flyttede sammen Wafande opdagede de, at de begge havde den. Siden er det blevet til mange flere, og Shaka Loveless fortæller, at en af hans mors venner troede engang, han var på coke efter, at han var blevet tatoveret, fordi selve processen udskiller så mange endorfiner. Helt så begejstret er Wafande dog ikke, og han er begyndt at bruge bedøvelsescreme inden for at dulme smerten.

Du kan høre flere anekdoter, og også, hvad deres næste tatoveringer skal være i afsnit 7 af ’Under nålen’. Du kan høre den på iTunes. Eller Spotify. Og du kan selvfølgelig høre den på linket her nedenfor.