Nyt afsnit af ’Watch Me’: Finder Anders Breinholt og Brian Lykke deres drømmeur i Hamborg? scroll-down

Nyt afsnit af ’Watch Me’: Finder Anders Breinholt og Brian Lykke deres drømmeur i Hamborg?

Sidste stop på Brian Lykke og Anders Breinholts ur-tur er den nordtyske storby, hvor de mødes med en lokal ursælger, der præsenterer en række ganske interessante vintageure for de to ur-nørder. Men rækker budgettet til, at et af urene kan komme med hjem til København?

Af Nina Buth Olsen
Foto: Santiago de la Vega
Podcast Euroman

Har du ikke lyttet til de to forrige afsnit af ‘Watch Me’, hvor Brian Lykke og Anders Breinholt drager afsted til Tyskland for at jagte vintage-ure, så vil vi anbefale dig at lytte til dem her, inden du kaster dig over det næste afsnit.

Anders Breinholt og Brian Lykkes urjagt i Tyskland er ved at nå sin ende, men inden turen går hjem til København, kører de to ur-nørder forbi Hamborg, hvor de har lavet en aftale med en lokal ursælger.

På et hotelværelse mødes de med Alexander Zaiser fra Alma Watches, der har en række interessante vintageure med sig, og da han åbner for sine urbokse, har han straks Anders og Brians udelte opmærksomhed.  

Anders har blandt andet et godt øje til et særligt Tissot, som han forinden havde kigget på på deres hjemmeside, men Alexander har også medbragt et Tag Heuer, der vækker Anders' interesse.

Imens ser Brian sig lun på et IWC Yacht Club, men da Alexander Zeisler tager et Breitling Sprint ref.2212 op af kassen, er både Anders og Brian imponerede.

Spørgsmålet er så, om prisen mon rammer Brian og Anders’ budget på maksimalt 25.000 kroner?

Det kan du høre i det nye afsnit af ’Watch Me’, som er ude på alle podcastplatforme nu. Du kan også finde afsnittet øverst i artiklen her.

Watch Me

Brian Lykke er vært på podcasten ’Watch Me’, der kredser om ure og alt nørderiet bag. I første afsnit er gæsten komiker Thomas Warberg, og i det efterfølgende programmer kan du blandet andet høre Nicklas Bendtner, Mathias Zanka Jørgensen, Jonas Schmidt og Frederik CIlius dele deres bedste ur-historier og -erfaringer.

Lyt til 'Watch Me' helt gratis på alle podcastplatforme og se udvalgte afsnit på YouTube.

Se, hvad vi ellers skriver om: Watch Me og Ure