Den amerikanske præsident er ikke sky for at finde på øgenavne til folk. Der er hans vælgergruppes yndling, Crooked Hillary, der er Jeff Bozo, Dumb as a rock Rex Tillerson, Leakin’ Lyin’ James Comey og mange flere. Faktisk har øgenavne brugt af Donald Trump sin egen wikipedia side, fordi der er så mange. 

Men det er ikke altid med vilje, når Donald Trump kalder folk ved andet end deres navn. Han holdt engang møde med direktøren for Lockheed Martin, Merrilyn Hewson, som han kaldte for Merrilyn Lockheed. Måske er det fordi, Trump ser det som et møde med organisationen, eller også kan det være fordi, han simpelthen bare er ligeglad.  

Under et møde med Apples direktør, Tim Cook, hvor de diskuterede arbejdskraft og migration i og til USA, kaldte Donald Trump så Tim Cook for Tim Apple. Samtalen forløb nogenlunde sådan:  

”Du har virkelig investeret meget i vores land. Det sætter vi stor pris på, Tim Apple.”

Tim Cook tænker ikke videre over det, og irettesætter heller ikke præsidenten. Gad vide, hvornår han skal mødes med Bill Microsoft eller Elon Tesla. Og er Elon Tesla den samme som Elon SpaceX? Det må tiden vise.