Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Internettet kårer: Disse to mænd blev vinderne af gårsdagens præsidentdebat

Foto: Twitter

Internettet kårer: Disse to mænd blev vinderne af gårsdagens præsidentdebat

Internettet hylder disse mænd.

Der kom to vindere ud af den anden præsidentkandidat debat mellem Hillary Clinton og Donald Trump. Men det var bare ingen af de opstillede kandidater.

Derimod var en af dem den ukendte Karl Becker, der var deltager ved Town Hall-debatten i St. Louis, hvor præsidentkandidaterne over 90 minutter debatterede intenst.

Ved debattens afslutning var der mulighed for at stille spørgsmål fra salen. Her bad Karl Becker ved den afsluttende spørgerunde Clinton og Trump om at nævne én positiv ting ved hinanden, som de respekterer.

"Uagtet den aktuelle retorik," indledte Karl Becker: "Vil en af ​​jer nævne én positiv ting, du respekterer ved hinanden?"

Publikum tiljublede Becker for at stille spørgsmålet, som Clinton svarede først på.

Hun sagde, at hun respekterede Trump børn:

"Jeg respekterer hans børn. Hans børn er utroligt dygtige og hengivne, og jeg tror, ​​der siger en masse om Donald. Jeg er uenig i næsten alt han siger eller gør, men jeg respekterer det, og jeg tror, det er noget, der er vigtigt for mig som mor og bedstemor"

Herefter replicerede Trump, at han var usikker på, hvorvidt ordene var tænkt som et kompliment, før han sendte en beskeden ros af sted mod Clinton:

"Jeg vil sige om Hillary, at hun er vedholden og ikke giver op. Jeg respekterer det."

Debatten sluttede med, at de to kandidater gav hinanden hånden. Noget de ellers ikke til manges overraskelse gjorde, da debatten startede. 

Om det var Karl Beckers forsone spørgsmål, der fik Trump og Clinton til at sænke parraderne lidt og give hinanden hånden, ved vi ikke, men internettet elsker ham hvert fald. 

Men Karl Becker var faktisk ikke den eneste blandt publikum, der er blevet til en internet-favorit. Ken Bone havde undervejs i debatten ligesom Becker mulighed for at stille de to kandidater et spørgsmål.

Her spurgte han, hvorvidt de ville sikre, at det amerikanske energibehov bliver opfyldt samtidig med, at det er miljøvenligt og minimerer jobfyringer. Et relevant spørgsmål, som Trump roste ham for.

Men det er ikke kun spørgsmålet, der har gjort Ken Bones til en internet-darling. Hans outfit med rød cardigan, hvidt slips, mustache og de sorte-kantede briller har gjort ham til et ikon på nettet, der også blev bemærket af Bill Clinton, der gav ham hånden efter showet. Se bare her: