Forventningerne til Disneylands ’Star Wars’-områder, som åbner i løbet af 2019 i hhv. Disneyland California og Disney World i Florida, har hele tiden været skyhøje, men – om muligt – er hypen nu blevet endnu større, end den var i forvejen.
 
Det er særligt nyheden om forlystelsen ’Rise of Resistance’, der har fanget ’Star Wars’-fans fra hele verdens opmærksomhed. Rygterne om, hvad forlystelsen egentlig går ud på, svirrer nemlig, og en af de helt store teorier går på, at en enkelt tur kommer til at vare hele 28 minutter.
 
Hvorvidt teorien holder vand er hverken blevet be- eller afkræftet af Disney, men hele snakken kommer, efter Scott Trowbridge, som er Disneys ’Imagineering executive’, beskrev ’Rise of Resistance’ i en teaservideo tilbage i december. Det må forventes, at Scott Throwbridge ved, hvad han snakker om, siden han har det overordnede ansvar for konstruktionen af hele ’Star Wars’-landet.
 
I teaservideoen sagde han, at ’attraktionen inviterer dig til at blive en del af Modstandsbevægelsen og kæmpe imod the First Order’. Han fortalte også, at de, der klarer den skæbnesvangre tur gennem Modstandsbevægelsens land, er sikret heltemodtagelser tilbage på Jorden.
 
Uanset om ’Rise of Resistance’ kommer til at vare 28 minutter eller ej, så er meningen i hvert fald, at det skal føles som at træde ind i en af filmene.
 
Det i sig selv lyder som noget, der er værd at glæde sig til.

Se Scott Trowbridges teaservideo herunder.