Der er mange ting, der taler for Airbnb.

Men det er alligevel sjældent, at der følger en swimming pool med ferielejemålet. Så hvad gør man, når man er overophedet på storbyferien og drømmer om at lave et elegant hovedspring ned i blåt vand og stige op igen for at lægge fingrene om en læskende cocktail, mens man glaner ud over byens tage?

Man går på TripAdvisor og researcher sig frem til det hotel, der har den flotteste infinity pool. Og så lader man simpelthen som om, man bor på det pågældende hotel, så er det ingen sag at bluffe sig til timers morskab ved poolen.

I hvert fald ikke ifølge Kevin Nguyen, der er skribent ved GQ, og som tit bruger metoden, når han rejser. Som han siger:

”Måske tænker du: Er det ikke forkert? Tja, jeg har aldrig set et skilt, der fortæller, at hotellets pool kun er for dets gæster.”

Alligevel, indrømmer Nguyen, findes der hoteller, der håndhæver sådan en politik, selv om de ikke ligefrem skilter med den.

Her er hans tips til, hvordan du bedst undgår at blive gennemskuet som pool-snyltegæst:

- Gå ikke ind ad hoveddøren i dit badetøj. Find et toilet, hvor du kan skifte til shorts, sandaler og badekåbe.

- Vis selvtillid. Kryb ikke langs væggene, men stik brystkassen frem og spørg eventuelt personalet om vejen til poolen.

- Insistér på at betale kontant. Hvis du skal have drinks, så skynd dig at understrege, at du gerne vil afregne dem med det samme, så du undgår pinlige spørgsmål, om bartenderen bare skal skrive dem på regningen, og i så fald, hvilket værelse, du bor på.

LÆS OGSÅ: Rooftop-cocktails og kunst i verdensklasse: 7 ting du skal lave i Mumbai 

LÆS OGSÅ: Verdens værste udsigt: Se billederne fra Banksys nye hotel

LÆS OGSÅ: Sverige har sat hele landet til leje på Airbnb