Ro Naturcamp3.jpegRo Naturcamp

Ro Naturcamp ligger i Smålandsfarvandet på Fejø lidt nord for Lolland. Tidligere hed det Fejø Naturcamping, men da Marie Raunkjær og Nicolai Gren Hagelskjær i 2018 besøgte Fejø for første gang, satte det drømmene i gang. Det blev til en udflytning, der blev til en overtagelse af campingpladsen, der blev til Ro Naturcamp.

Her er både hytter og kanvastelte, og i Ø-kiosken kan man foruden de gængse fornødenheder købe lokal vin, pasta fra det lokale pastaria, øl fra Krenkerup og sodavand fra Fejø.

Fjand-Badeby_119.jpegFjand Badeby

Fjand Badeby er et feriefællesskab i Ulfborg på Vestkysten. Og hvis sanketure, naturvinssmagninger og langbordsmiddage med ligesindede lyder som den perfekte sommerferie for dig, er det bare om at komme afsted.

Der er hytter til par og mindre familier, der er stort fælleshus med fælleskøkken og opholdsområde, og som noget nyt for i år er det også en mulighed at leje ferielejligheder i den nærliggende Strandfogedgården. Bered dig på løbeture, sommerkoncerter og en fællesskabsfølelse på max.

Lillero_place-red.jpgLillero

Du kan ikke sige glamping i Danmark uden også at sige Lillero. Beliggende i naturskønne Odsherred er Lillero fortællingen om ægteparret Michelle og Lau Sass, der sagde deres job i reklamebranchen op for at forfølge drømmen om at skabe et sted, hvor gæster kunne slappe af i fredelige omgivelser.

Lillero ligger 100 meter fra vandet i Sejerøbugten, indkvarterer sine gæster i rummelige luksustelte og har så glampingtrumfen over dem alle: I sommermånederne har gourmetrestauranten formel B pop-up på Lillero, som kaldes Lille B. Noget af et tilløbsstykke og med god grund.