3.4 POND Pond_Green_Free.jpeg

Tætsiddende

Du har knoklet med din styrketræning hele vinteren. Og nu skal du høste alle pointene i strandkanten. Ej dit look, og gør det med stil: Pond Copenhagen slår et velfortjent slag for Speedo’en, der giver Schwarzenegger kamp til stregen.

Pond Copenhagen ’Ponds’ til 595 kr. 

 

3. ANDERSEN ANDERSEN.jpeg

Skipperstil

Andersen-Andersen strikker som ingen andre. Deres åbenlyse hengivenhed til dansk designtradition og livet til søs har gjort deres uldne trøjer til vaskeægte garderobeklassikere. Perfekt til de sommernætter, hvor selskabet bliver udenfor til længe efter, den varme sol er gået ned.

Andersen-Andersen ’Skipper Jacket’ til 1.800 kr.

3. NORSE PROJECTS cap twill_sports_darthmouth_green_01_854x1024.jpeg

Kort og godt

Har du husket de tre S’er? Skygge, solhat og solcreme. Sikkert ikke, men så er det heldigt, at Norse Projects står klar med en kærlig håndsrækning. Deres evergreen af en kasket er dit perfekte værn mod den bagende middagssol, der hurtigt gør mere skade end gavn. Du skulle nødig gå i ét med din skaldyrstallerken.

Norse Projects ’Twill Sports Cap’ til 500 kr. 

 

 

 

3.3 BIRKENSTOCK, XX kr. .jpeg

Sandaløst

Birkenstocks nye store satsning er den ideelle feriekompagnon. Skoen, der er produceret i smudsafvisende polyuretan, har en himmelsk fodseng og går både i haven, ved vandet og på vej på havnen efter endnu en is. Vaskes den ved 30 grader, er den så god som ny. 

Birkenstock ’Super-Birki’ til 450 kr. 

 

 

 

3.2 WEEKDAY.jpeg

Ventileret

Det har sjældent været et kønt syn, når temperaturen stiger, og benklæderne falder. De snehvide ben har været i vinterhi for længe og kalder på vitaminer af både den ene, anden og tredje slags. Der er ingen vej udenom, og det ved Weekday, der får det overstået i en fart, når de klipper benene af dine cowboybukser. 

Weekday ’Draught Denim Shorts’ til 320 kr. 

 

3.5 AIMÉ LEON DORE, 899 kr..jpeg

Kombiløsning

Pak strandtasken i selskab med Queens-brandet Aimé Leon Dore, der rummer alt, hvad du behøver. Fra håndklæde og solcreme til iskolde promiller og bogen, du aldrig får læst. 

Aimé Leon Dore ’Unisphere Tote Bag’ til 899 kr. 

 

 

 

bluetekla.jpg

Søndagshabit

Det er sommer, sol og søndag. Hver eneste dag. Sådan føles det i hvert fald, når danske Tekla sender dig på ferie med pyjamas på. Skabt i 100 procent økologisk bomuld og et ualmindelig klædeligt snit er dit søndagslook ikke længere kun forbeholdt soveværelset. 

Tekla ’Poplin Sleepwear’. Skjorte til 1.095 kr. Bukser til 895 kr. 

 

 

 

3.1 PATAGONIA, XX kr. .jpeg

Fri luft

’Jeg kjender ingen Tanke saa tung, at man jo ikke kan gaae fra den.’ Sådan sagde en klog mand engang, og han skulle få ret. Akkurat som verden lukkede ned, og smittetrykket steg, søgte vi ned i Spejdersport og ud på vandrestierne, hvor der var plads nok og højt til loftet. Ferie er lig med udeliv, og mulighederne er mange. Start med en fleecetrøje. Udstyret er nemlig det halve arbejde, og det dersens gorp-core skulle være så moderne.

Patagonia ’Retro Pile Vest’ til 800 kr. 

 

0.1 OLIVER PEOPLES, square €308.jpeg

Blødt lys

I juli er solskinstimerne utallige, og en brille forekommer uundværlig. Det ved Oliver Peoples, der ser lige igennem dig med deres elegante design, der skærmer dig for lyset og omverdenen, når det skulle blive nødvendigt. 

Oliver Peoples ’Jaye’ til 2.290 kr. 

 

38987864is_13_n_e-2.jpg

Ét strejf af pink 

Sommerens skarpe solstråler kalder på noget farvemæssigt modspil. Italienske Marni har alle dage været garant for at skabe gevandter i den mindre kedelige ende af spektret, og denne kortærmede skjorte, der har fået en tur med en pink malerrulle, er ingen undtagelse. 

Marni ’Brushstrokes Print Shirt’ til 2.600 kr. 

 

Sommeravis2.jpg

Denne artikel er bragt i Euromans Sommeravis

På Euroman fejrer vi sommeren med en gratis Sommeravis. Vi har kørt, svømmet, spist, drukket og hilst os vej langs hele nordkysten. Resultatet er en inspirerende guide til et veloplagt liv, hvor sanserne er slået ud og indtrykkene står i kø. Avisen er skabt med udgangspunkt i magasinets begejstrede, nysgerrige ånd, og stiller skarpt på sommerlivet med et særligt blik på Nordsjælland. Den udkommer med Euroman og Eurowoman i juli måned, og bliver derudover omdelt til sommerhuse og via turistinformationer, minigolfbaner, iskiosker, fiskehandlere og alle de andre steder, din vej går forbi i sommerlandet. Og den er helt gratis.