Siden David Beckham i 2013 lagde støvlerne på hylden, har den engelske kvindebedårer jagtet drømmen om at føre sin egen fodboldklub til tops i den amerikanske fodboldliga MLS. Projektet har rødder i Miami, hvor Beckham i samarbejde med fremtrædende forretningsfolk har stiftet klubben Inter Miami.

1. marts indledes Beckhams amerikanske eventyr for alvor, når Inter Miami skal på besøg hos Los Angeles FC. I dag har den nystiftede klub i rettidig omhu offentliggjort sit første sæt spillerdragter i samarbejde med trøjesponsor Adidas.

Dragten er designet med blik for den mere eller mindre underspillede metroseksualitet, David Beckham for alvor blev synonym med i start-00’erne. Hjemmedragten er råhvid med lyserøde detaljer, hvor klubbens maskot, hejren, er subtilt indgraveret. Udebanedragten er tilsvarende sort med v-hals.

De moderigtige detaljer taget i betragtning bør der ikke herske nogen tvivl om, at Inter Miami satser på at lave en spillertrøje, der ikke kun bæres på stadion, men også kan pryde gadebilledet i Miami såvel som i resten af verden.

Trøjen har for indeværende ingen hovedsponsor, men med bevidstheden om, at David Beckham i sidste uge underskrev en heftigt kritiseret sponsoraftale med styret i Qatar, kan man spekulere i, om det fortsætter sådan længe endnu.

inter-miami-david-beckham-adidas-home-away-jersey-01.jpg

inter-miami-david-beckham-adidas-home-away-jersey-02.jpg

inter-miami-david-beckham-adidas-home-away-jersey-04.jpg