PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Bettingekspert Steffen Dam: Sådan skal du oddse ved EM

Foto: Getty Images

Bettingekspert Steffen Dam: Sådan skal du oddse ved EM

På disse spil og kampe kan du tjene gode penge ved EM ifølge Steffen Dam.

Do’s

Tjek trends

”Først og fremmest skal man se på, hvad der er af trends i spillet før slutrunden. En trend, som vi allerede så ved sidste VM, som jeg også tror, kan slå endnu mere udpræget igennem, er VAR. Altså, hvad betyder VAR? Det er en ting, jeg selv tænker meget over. Normalt siger man, at slutrundekampe er målfattige, men jeg kunne godt have en mistanke om, at det ikke bliver lige så udpræget denne gang, fordi VAR generelt har en tendens med at kaste flere straffespark af sig på grund af alle mulige mærkværdige hands-situationer fx. Det er noget, man skal være opmærksom på.

Du skal også kigge på, hvordan holdene har været på det seneste, og hvordan deres styrke er lige nu."

Don’ts

Klichéer

"Noget, som jeg altid synes, man gør fejl, er at gå med alle klichéerne og fx siger, at ’tyskerne er et godt turneringshold’. Det kan man jo ikke sige. Fordi de var det engang, er det ikke ensbetydende med, at de vil være det nu her. Ved VM 2018 røg de altså ud på røv og albuer til Sydkorea, så man kan omvendt sige, at de ikke er noget godt turneringshold.”

Gå med favoritterne i første runde

”Generelt skal man passe på med at spille på for mange favoritter i første runde. Specielt her ved dette EM, hvor 16 ud af 24 går videre fra gruppespillet. Mange favoritter kan nok leve med et kryds i åbningskampen. Fx ville det ikke være verdens største katastrofe for Belgien at spille uafgjort mod Rusland, der er et værtsland, i deres første kamp, fordi de har Finland i næste og så kan afgøre det hele mod Danmark til sidst.

Længere hen i slutrunden vil man også se nogle hold allerede være sikret deres placering, eller nogle hold, der er nødsaget til at vinde, og der vil komme en masse motivation eller mangel på samme ind i billedet.”

Tip: Spil, Kroatien ryger ud af gruppespillet til odds 3,80 hos Danske Spil

”Jeg har ikke den store fidus til Kroatien, fordi de har set dårlige ud længe. Det er uden tvivl et hold, som jeg kommer til at spille imod ved denne slutrunde. De er overrated på grund af, at de var i VM-finalen sidste gang, men mange af de spillere, som de bar den triumf på, er over the hill. Ivan Rakitić har pensioneret sig selv på landsholdet, Luca Modric er blevet 35 år og Domagoj Vida 32.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her