Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

EM-posten: Jack Grealish giver dig lyst til at gense 'Bedre end Beckham'

EM-posten: Jack Grealish giver dig lyst til at gense 'Bedre end Beckham'

Er England gået på badeferie? Medvirker Danmark i et remake af 'Bedre end Beckham'? Velkommen til femte udgave af EM-posten, hvor vi kuraterer internettet og giver dig nogle af de utroligt mange sjove og skæve vinkler på fodboldslutrunden.

"Vi skal ikke hjem. Vi skal videre!"

Egon Olsen-citatet fra 'Olsen-banden i Jylland' er blevet landsholdets mantra ved denne EM-slutrunde. Også Tjekkiet blev onduleret lørdag aften, og i semifinalen på onsdag venter nu 'evigt selvovervurderende, belærende England', som vores gode kollega Magnus Kraft så rigtigt har beskrevet dem.

I denne udgave af EM-posten varmer vi op til slaget på Wembley og har selvfølgelig også de bedste billeder og videoer efter Tjekkiet-sejren med.

Kommer englæderne til at undervurdere Danmark? Ja, bare rolig. De engelske spillere er allerde gået på badeferie. Se bare Bukayo Saka.

Hele Englands EM-slutrunde er åbenbart et stort remake af 2002-filmen 'Bedre end Beckham'. Jack Grealish som Jules og Gareth Southgate som træner Joe er noget af det sjoveste, vi har set på internettet den seneste uge.

"Misse, Musse, Schmeichel er en mur!"

Joakim Mæhles Quaresma-pote bør komme på udstilling omgående.

Pierre-Emile Højbjerg fik som 19-årig en hel nation bag sig, da han begyndte at græde under et tv-interview, efter Danmark besejrede Serbien 2-0 i Parken i 2015. Nu gør han os stolte igen.

I dag er Højbjerg fuld af overskud:

Ja, vi er Nordens brasilianere. Nu kan resten af verdenen også se det.

Dommeren, som man frygter at møde.

"Groet på et Højbjerg i Kenya, med notor af Robert Skovbær, sød som en røvfuld til waliserne med et langt AC-finish af sejr!" Her er landsholdets trylledrik:

Den sjoveste Ronaldo/Cola-relaterede video ved slutrunden uden tvivl:  

Vi slutter af i den noget mere alvorlige afdeling. UEFA har nok en gang lavet et selvmål af dimensioner.