Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

“Go take a shit.”: Var det Gianluigi Buffons sidste ord til dommeren inden CL-udvisning?

Foto: Getty Images

“Go take a shit.”: Var det Gianluigi Buffons sidste ord til dommeren inden CL-udvisning?

Juventus-målmanden var rasende på dommer Michael Oliver og brokkede sig så meget, at han blev vist ud i overtiden ved et straffespark mod Real Madrid i Champions League-kvartfinalen.

Der manglede bare 30 sekunder af overtiden, da dommer Michael Oliver valgte at dømme et meget omdiskuteret straffespark til Real Madrid i gårsdagens returkamp ved kvartfinalen mod Juventus i Champions League. De italienske mestre havde ellers gjort det umulige og vendt 0-3-resultatet fra det første opgør.

3-0 førte Juventus på Bernabeu i overtiden, og mens de fleste forventede, at spillerne skulle til at gå i forlænget spilletid, fløjtede og pegede Michael Oliver på straffesparkspletten efter en duel mellem Real Madrids Lucas Vazquez og Juventus-forsvareren Mehdi Benatia.

Kendelsen gjorde Juventus' 40-årige målmandslegende Gianluigi Buffon så rasende, at han efter sit brokkeri til dommeren blev udvist, hvilket formentlig var hans sidste kamp nogensinde i Champions League.

På Twitter diskuteres der, hvad Buffon egentlig sagde til Oliver, og som kostede et rødt kort.

Ifølge den engelske journalist Andrew Headspeath, der dækker spansk fodbold, råbte Buffon ‘vai a cagare’. Det betyder 'go take a shit' på engelsk.

Det er dog ikke blevet bekræftet nogensteder, at Buffon, der ellers er kendt for at være en gentleman, virkelig sagde 'spis din lort'. Flere andre journalister på Twitter betvivler det. Heriblandt fodboldredaktøren Chris Deeley.

Efter kampen har Buffon udtalt sig yderligere om sin mening om dommer Oliver.

“Dommeren har intet hjerte. Han har en skraldepose i stedet for et hjerte," siger Buffon til den italienske tv-kanal Mediaset Premium.

"Hvis man ikke har personligheden og modet, så burde man stå på tribunen sammen med sin kone og drikke en Sprite.”

Cristiano Ronaldo udnyttede i øvrigt sikkert straffesparket og sendte Real Madrid i semifinalerne med scoringen til 1-3.