De havde en fænomenal sæson sidste år. Der var ingen, der kunne røre dem, og de havde stort set sikret sig mesterskabet i vinterpausen. Men hvordan fik Pep Guardiola banket en vindermentalitet ind i Manchester Citys verdensstjerner, så de gik fra 78 point i sæson 16/17 til 100 point og en overlegen førsteplads i sæsonen 17/18?

Det og meget mere kan du finde ud af i Amazon Prime Videos nye dokumentarserie ’All or Nothing: Manchster City’. Tidligere har rækken af ’All or Nothing’-dokumentarer beskæftiget sig med NFL-klubberne Arizona Cardinals, Los Angeles Rams, Michigan Wolverines og Dallas Cowboys, og det tyder på at Amazon Prime Video, i takt med at de forsøger at tage en bid af det europæiske marked, nu også vil satse på europæisk sport.

Dokumentarserien på otte afsnit tager dig med i omklædningsrummet, til massøren og til bestyrelsesmøder brudt op af spillernes ugentlige historier fra rekordsæsonen sidste år.

Det er ’Shutter Island’-skuespilleren Sir Ben Kingsley, der lægger stemmen til begivenhederne på City Football Academy, hvor man også får Pep Guardiolas eget syn på den historiske klub, og hvad der skulle til for at vende holdet, der fik en halvlunken tredjeplads i hans første sæson til det mesterskabshold, der overtog Premier League. I hvert fald for en stund. Alle otte afsnit er tilgængelige på Amazon Prime Video.

LÆS OGSÅ: Mbappe donerer VM-gevinst på 3.2 millioner kroner til velgørenhed

LÆS OGSÅ: Matti Breschel overvejer at blive skihopper

LÆS OGSÅ: Se Frederik Leth køre verdens største massestartsløb i tredje afsnit af ’Leth på hjul’