"Det her, dét er de kroppe, som vi vil have."

Sådan lyder titlen til sportsmediet ESPN's årlige og netop udgivne magasin 'The Body Issue 2016', hvor en række stjerneatleter portrætteres i nøgen mundering. På billederne dyrker de deres sportsgren.

Hvert portræt og serien til sammen undersøger, hvad det vil sige at være 'atletisk' - og så hylder de forskellige, lange, brede, smalle, tunge, lette, skæve kroppe, som atleterne hver især har.

Samtidig har billederne et rent snit, hvor muskler og kropsform er i fokus, det får kroppene til at virke næsten... ja... guddommelige som antikke, græske statur.

Hvert år er det et hold nye sportsstjerner, der indgår i serien, og i år er den første offentligt kendte transseksuelle atlet, der har kvalificeret sig til et amerikansk landshold, også med: triatleten Chris Mosier. 

Derudover er blandt andet surferen Courtney Conologue, NBA-stjernen Dwayne Wade, wrestler Adeline Gray og volleyballspiller April Ross også at finde blandt de portrætterede.

Her kan du se et par stykker:

Dwyane Wade: 

"Jeg følte mig generelt ikke tilpas indtil for omkring fire år siden, hvor jeg begyndte at slappe af i min krop. I løbet af livet, bliver du mere tilpas med dig selv... det er ligesom alt andet i livet. Du ændrer dig, du gror.":

Thinking about that weekend like ... #BodyIssue

Et billede slået op af espn (@espn) den

Jake Arrieta:

"Den gennemsnitlige karriere i MLB er blot et par år. Det er en konstant påmindelse om, at jeg skal få det bedste ud af min krop og mine muligheder i det tidsrum, jeg har. Hvis jeg er heldig, så kan jeg spille i 10 år.":

Jake Arrieta bared it all for the cover of this year's #BodyIssue, which drops July 6.

Et billede slået op af espn (@espn) den

ESPN MAGAZINE Body Issue 2016 ph: @fabianmorassut #espn #espnmagazine #bodyissue #photo

Et billede slået op af @barrionuevonoel den