ESPN atleter
Foto: Stephen Lippman, ESPN Surfer Courtney Conlogue.

ESPN atleter

Stjerneatleter smider tights og trøjer i elegante nøgen-portrætter

Sportsmediet ESPN hylder sportsstjerners vidt forskellige atletiske kroppe med magasinet ’The Body Issue'. Se billederne her.

"Det her, dét er de kroppe, som vi vil have."

Sådan lyder titlen til sportsmediet ESPN's årlige og netop udgivne magasin 'The Body Issue 2016', hvor en række stjerneatleter portrætteres i nøgen mundering. På billederne dyrker de deres sportsgren.

Hvert portræt og serien til sammen undersøger, hvad det vil sige at være 'atletisk' - og så hylder de forskellige, lange, brede, smalle, tunge, lette, skæve kroppe, som atleterne hver især har.

Samtidig har billederne et rent snit, hvor muskler og kropsform er i fokus, det får kroppene til at virke næsten... ja... guddommelige som antikke, græske statur.

Hvert år er det et hold nye sportsstjerner, der indgår i serien, og i år er den første offentligt kendte transseksuelle atlet, der har kvalificeret sig til et amerikansk landshold, også med: triatleten Chris Mosier. 

Derudover er blandt andet surferen Courtney Conologue, NBA-stjernen Dwayne Wade, wrestler Adeline Gray og volleyballspiller April Ross også at finde blandt de portrætterede.

Her kan du se et par stykker:

Dwyane Wade: 

"Jeg følte mig generelt ikke tilpas indtil for omkring fire år siden, hvor jeg begyndte at slappe af i min krop. I løbet af livet, bliver du mere tilpas med dig selv... det er ligesom alt andet i livet. Du ændrer dig, du gror.":

Thinking about that weekend like ... #BodyIssue

Et billede slået op af espn (@espn) den

Jake Arrieta:

"Den gennemsnitlige karriere i MLB er blot et par år. Det er en konstant påmindelse om, at jeg skal få det bedste ud af min krop og mine muligheder i det tidsrum, jeg har. Hvis jeg er heldig, så kan jeg spille i 10 år.":

Jake Arrieta bared it all for the cover of this year's #BodyIssue, which drops July 6.

Et billede slået op af espn (@espn) den

ESPN MAGAZINE Body Issue 2016 ph: @fabianmorassut #espn #espnmagazine #bodyissue #photo

Et billede slået op af @barrionuevonoel den