Omsider har Snapchat gjort noget ved den måske mest irriterende ting ved app’en. Måden du ’afspiller’ dine snaps på. Nu skal du ikke længere holde fingeren på skærmen, men i stedet kan du nøjes med at tappe en enkelt gang, og så kan du ellers nyde dine 10 sekunders overspringshandling. 

LÆS MERE: Hvad skal vi dog bruge Apple Music til?

Dvs. at din tykke tommeltot ikke længere vil skygge for halvdelen af skærmen, når du pløjer igennem dine venners halvsløje snaps. Det betyder ikke, at du er fanget til at se samtlige sekunder af din vens nye kat, der sidder stille. Tap en enkelt gang og snap-historien starter, tap en gang mere, og den skipper til den næste i linjen. Dét er så smart og enkelt, at man har svært ved at forstå, at de ikke har lavet det tidligere. 


Billede: Din tommelfinger vil elske dig, hvis klikker opdater. Til højre er den nye 'Tilføj I Nærheden'-funktionen, som du finder under 'Tilføj Venner'-fanen. 

Men det er ikke det eneste velanrettede fix i opdateringen. Man har nemlig tilføjet funktionen ’Add Nearby’, som Snapchat har oversat til det lidt klodsede ’Tilføj I Nærheden’. Funktionen er dog langt fra klodset. I stedet for at bøvle med brugernavne, kan I nemlig finde hinanden, hvis du og en ven har funktionen åben på samme tid. Og det er i øvrigt smart, hvis man er ny og skal add’e en stak makkere i en fart.
 
Opdatering er naturligvis tilgængelig på både Android og iOS. 

LÆS MERE: 18 ure vi kan li'

LÆS MERE: Lær sexstillinger af sjov reklamefilm

LÆS MERE: Mads Brügger møder Lars Seier til det store ædegilde