For første gang nogensinde er det muligt at se med på YouTube, når Apple viser den nyeste iPhone frem. Den 10. september er ventetiden for fans af techgiganten overstået - Apple og Tim Cook præsenterer deres nyeste påfund, og de streamer direkte fra Steve Jobs Theater i Cupertino, Californien. Tidligere har det kun været særlig inviterede, der havde adgang til afsløringen, men i de seneste år har Apple gradvist givet mere adgang til deres events.

Det har tidligere været muligt at følge med fra Apples egen hjemmeside, sidste år gav Apple interesserede mulighed for at følge med på Twitter, og nu bliver det altså muligt at se Tim Cook og de nye iPhones på YouTube for første gang.

Selvom Apple muligvis kan hive lidt nyt op af hatten til lanceringen, så er meget allerede afsløret. Rygterne omkring de nye produkter har floreret længe, og det forventes, at iPhone 11, 11 Pro, 11R og 11 Pro Max bliver præsenteret. Nye features på den næste generation af iPhones skulle blandt andet være tre bagsidekameraer, der vil gøre portræt-mode bedre, et objektiv med 120-synsvinkel og mulighed for at optage 4K video med 30 billeder i sekundet.

Et bedre batteri er inkluderet på rygtelisten, der også tæller en farveopgradering til de nye telefoner. En ny mørkegrøn farve med reflekterende regnbue bliver, ifølge rygterne, en valgmulighed på iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Hvis du vil se med live, skal du sidde klar ved skærmen den 10. september kl. 19 her: