Der er længe blevet summet i krogene om, hvornår Apple har tænkt sig at offentliggøre den nye iPhone 8. Mandag kunne Wall Street Journal berette, at teknik-giganten langt om længe er kommet med en udmelding midt i hypen - og det er, at hele tre nye iPhones, herunder to opfølgningsversioner af iPhone 7 og iPhone 7 Plus samt den nye iPhone 8, vil blive offentliggjort til et produktlanceringsevent den 12. september i år.

Gennem et utal af rygter og et kikset læk fra selskabet selv har der været snak om, at den nye 8’er vil have den spritnye OLED-skærm, som dækker kant til kant på smartphonens forside. Derudover rygtes det, at den vil være tyndere end sine forgængere, at den ikke vil have en ‘hjem’-knap, og at den får en 3D-ansigtsgenkendelsesfeature.

Flere har spekuleret i, hvad denne nye model kommer til at koste. Her har Forbes tidligere spået, at det kan blive så meget som 8.800 kroner, mens The New York Times lægger sig i den lavere ende af skalaen med en gæt på 6.200 kroner.

De to opdaterede iPhone 7-modeller, som Variety skriver kan komme til at hedde iPhone 7s og 7s Plus, vil ifølge nylige rygter få en hurtigere processor og trådløs opladning.

Foruden telefonerne kan man til efteråret forvente en ny model af Apple Watch, som kan oprette trådløs forbindelse uden at være forbundet til en iPhone, samt et Apple TV i super-højdefinitionsopløsning.

Ifølge Business Insider Nordic er salget af iPhones, som er Apples vigtigste forretning, faldet de seneste to år, hvilket kan skyldes, at iPhone 7s design i høj grad er det samme som sin forgængers. Apple håber derfor, at et nyt design på iPhone 8 kan være med til at booste salget af den trods alt populære telefon.

LÆS OGSÅ: Nu kan Xbox- og PlayStationspillere måske snart spille mod hinanden

LÆS OGSÅ: Så let (billigt) er det at få 10.000 følgere på Instagram

LÆS OGSÅ: Derfor skal du spille Fifa på jobbet