FIFA
Foto: FIFA

FIFA 20 tager fodbolden tilbage til gaden med Volta Football

EA Sports har en af de mest markante ændringer med i flere år i det nye FIFA 20. Efter flere års ventetid bliver det muligt at spille streetfodbold i det nye game mode Volta Football.

Camp Nou og Old Trafford bliver erstattet af fodgængertuneller i Amsterdam og fodboldbure i London i Volta Footbal i FIFA 20, som indeholder helt nye muligheder for at spille streetfodbold.

I 2012 udkom den sidste udgave af det populære FIFA Street, forgængeren til det nye Volta Football. Fans af spillet har hungret efter en mulighed for at spille streetfodbold igen, og det bliver altså nu en realitet med det nye game mode i FIFA 20.

Det er muligt at spille tre mod tre, fire mod fire, fem mod fem og professionel futsal på baner med og uden bander og i forskellige banestørrelser i spillet, hvor verden bliver til en fodboldlegepladsmed locations fra Cape Town til Tokyo.

Der er også forskellige spiltyper i Volta, som blandt andet giver plads til at spille streetfodbold med professionelle hold i Volta-Kick-Off. Samtidig kan man bygge sin egen spiller med forskellige muligheder i tøj, frisurer og tatoveringer.

Se traileren til Volta Football her: 

 

Se, hvad vi ellers skriver om: FIFA og Fodbold