Danmarks bedste bartender giver dig opskriften på 3 sommercocktails
Mate Csatlos skal forsvare Danmark ved Diageo World Class i slutningen af august. Her giver han dig tre opskrifter på cocktails, fra let til avanceret niveau.
Foto: Tine Sletting
Af Peter Nicolai Gudme ChristensenAf PeterNicolai Gudme Christensen
40 ml Tanqueray 10 gin med udtræk af sesamolie (bland gin med cirka 3ml sesamolie i en plastbøtte. Sæt låg på, og kom den i fryseren i cirka 12 timer, indtil olien er frossen. Sigt igennem et kaffefilter, smid olien ud, og gem ginen i en flaske i køleskabet op til to uger)
20 ml honningsirup (kog 10 dl vand og 10 dl flydende honning op sammen, og afkøl)
Jeg tager også min del af ansvaret for, at jeg sikkert også kan være polariserende, men – også med min meditation og min buddhismeinteresse – hæ! – så prøver jeg at være lidt mindre polariserende, end jeg før har været. Jeg er faktisk begyndt at tænke en lille smule, før jeg taler. Det har jeg altså ikke været så præget af.