Ny bog skal hjælpe en hidtil overset gruppe af udsatte mænd: Dem med en penis i overstørrelse.

Det er ikke nemt at være velhængt. Mange drømmer om en stor svaber, men virkeligheden er ikke så lykkelig, som man skulle tro. En ny bog omhandler det medicinske problem OMG (Oversized Male Genitalia) og gør livet meget lettere for de mange uheldige mænd, der er velsignet med en penis i overstørrelse.

Bogen tager hånd om de mange udfordringer, veludrustede mænd møder. "Unzipping: Coming Out to Your Friends and Family" er et kapitel der imødekommer de mange vanskeligheder, der kan være ved at gå til bekendelse om størrelsen forneden.

LÆS OGSÅ Jørn Ege: "Penis er det vigtigste organ for både mænd og kvinder"

Et andet interessant kapitel, "Sharing Your Pain: Sexual Intercourse With a Huge Penis," går i detaljer, når det kommer til aktiviteter i sengen, mens kapitlet "Big Blessings: Unexpected Advatages of a Huge Penis" fortæller om de uventede positive muligheder, mænd med store lem kan have.

Bogen, der må kategoriseres i satire-genren over selvhjælpsbøger, er skrevet af lægen Richard Jacob og præsten Owen Thomas. Den perfekte gaveidé til fars dag. Kan med fordel stå i baggrunden, når du skyder selfies til din datingprofil.

Køb den her.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman