Dedikerede fans har i årevis forsøgt at samle alle de små elementer fra Pixars film til et helt puslespil. Der findes sågar en hel hjemmeside, der er dedikeret til ’The Pixar Theory’. Teorien forlyder på, at alle Pixar-filmene er en del af det samme univers.

Og nu bekræfter Disney teorien.  Toy Story har lagt et videoklip op på deres officielle Facebook-side, der samler alle beviserne, som fans verden over har spekuleret i. Det to minutter og 41 sekunder lange klip fremhæver nemlig alle ledetrådene mellem 17 forskellige Pixar-film, der er lavet over en periode på 21 år.  

Her viser de blandt andet, hvordan Toy Story, Cars, Wall.E., Find Nemo, Græsrødderne, Op, De Utrolige og alle de andre legendariske film er vævet sammen gennem små detaljer. Detaljerne i filmene er væk igen på et splitsekund, og derfor er de så godt som usynlige for det blotte øje.   

Den lille pige i Monsters Inc. har for eksempel Nemo og cowgirlen Jessie som bamserToy Story er for eksempel flettet ind i Monsters Inc., og en af græsrødderne ligger på gulvet, da Buzz Lightyear løber igennem et supermarked i Toy Story.

Alle karaktererne lever altså i samlet flok i en anden galakse i ’det uendelige univers’.

Vi vil ikke afsløre for meget, men blot lade dig nyde det utrolige klip herunder, der forener nogle af din barndoms bedste minder i én samlet nostalgisk fortælling. Det må i sandhed kaldes at kæle for detaljen.