Her er alle de film og serier, du skal se på Netflix i februar – bl.a. Homeland, The Americans og Suburra
Foto: Homeland/Netflix

Disse film og serier skal du se på Netflix i februar

Et godt gensyn med Carrie Mathison i ’Homeland, den endelige afslutning på koldkrigsdramaet ’The Americans’ og masser af gastronomiske mesterværker, der giver dig seriøst lyst til at gå i køkkenet. Her er alt det, du skal se på Netflix i årets korteste vintermåned.

Nightflyers – sæson 1

Vi befinder os i et scenarie, hvor menneskehedens fremtid er på spil, og derfor er en gruppe videnskabsfolk i selskab med en telepat taget ud i det ukendte rum bag Jordens atmosfære i håb om at komme i kontakt med fremmed liv derude. Undervejs viser det sig imidlertid, at rumskibet, de rejser i, er fyldt af ukendte faktorer og skræmmende hemmeligheder. Bogen, som ’Nightflyers’ baserer sig på, er skrevet af ’Game of Thrones’’ George R. R. Martin – og selvom serien nok ikke kan hamle helt op med HBO-mesterværket, er den stadig et kig værd.

Premiere d. 1. februar.

High Flying Bird

Selv om det kunne lyde som en sequel til ’Bird Box’, så er ’High Flying Bird’ så langt fra Susanne Biers udefinerbare thrillerfilm, som overhovedet muligt. Det er historien om en sportsagent, som midt i en storstilet strejke i NBA gør sit bedste for at forhandle de rigtige kontrakter på plads til sine klienter. Det handler ikke blot om at gøre spillerne rige, men ligeså meget om, at føre magten i basketballindustrien fra de rige, hvide klubejere over til spillerne, som udfører det faktiske arbejde.

Premiere d. 8. februar.

Chef’s Table – sæson 6

Husk at spis, før du ser dokumentarserien Chef's Table, for ellers vil du med sikkerhed lytte til din maves rumlen, efter at have set de fantastiske mesterværker, som nogle af verdens allerbedste og mest kreative kokke kan skabe. Dokumentarserien er et godt alternativ til traditionelle, forudsigelige madlavningsprogrammer –men du slipper ikke for at få voldsomme cravings undervejs.

Premiere d. 22. februar

Suburra – sæson 2

Vi befinder os i Rom, hvor rivaliserende mafiagrupper, Vatikanet og lokale politikere er i en voldsom fejde. Konflikten eskalerer og afslører et helt net af korruption, trusler og vold udført af alle lige fra mafiaens folk til højtstående præster og regeringens folk. Serien byder både på sexorgier, store mængder kokain og konfliktfyldt vold, og som Netflix’ første italienske serie har den fået megen succes. Nu er anden sæson klar, og meget tyder på, at dramaet fortsætter.

Premiere d. 22. februar.

The Americans – sæson 6

Den Kolde Krig er blevet beskrevet på utallige måder gennem filmhistorien, men sjældent er det gjort så nærværende, intenst som tilfældet er med serien ’The Americans’. Den 6. og sidste sæson af spionserien, der tager os tæt på det absolutte magtcentrum i 80’ernes Washington gennem sovjetisk spionage, kom første gang på Netflix i marts sidste år, men fik du ikke set med dengang, så frygt ej – nu er den tilbage på streamingplatformen.

6. sæson er tilbage på Netflix d. 28. februar

Homeland – sæson 7

I seks sæsoner har Carrie (Claire Danes) på kanten af et nervøst sammenbrud reddet den amerikanske nation fra sig selv. I den foregående sæson forhindrede hun i sidste øjeblik præsidenten fra at blive ramt af et attentat, og i den kommende sæson skal hun op imod selvsamme præsident for at redde hendes gamle ven Saul ud af arresten. Hvis man kan lide konspirationer, kyniske magtspil og solid spænding er der stadig noget at hente i denne serie. Sæsonen har tidligere været vist på DR, men nu kan du altså snart streame den på Netflix også.

Kommer på Netflix d. 12. februar.

Clash of the Titans

Det kan godt være, at det storladne remake af 1981-versionen af ’Clash of the Titans’ fra 2010 har måttet tage til takke med lunkne anmeldelser og en halvdårlig score på IMDB, men er du vild med action og krig i et fantasy-univers, så er filmen nok alligevel noget for dig. Du er garanteret god underholdning, heltegerninger i massevis og endda en lille lektion i græsk mytologi.

Premiere på Netflix d. 1. februar.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Film, Streaming og Netflix