Alle, der godt kan lide fantasiverdner, elsker Game of Thrones og Star Wars. Mens førstnævnte er den største indenfor serier er sidstnævnte det, når det gælder film, og derfor giver det god mening, at der nu opstår en sammenhæng.

Disney (der ejer Star Wars) har netop offentliggjort, at de to skabere af ’Game of Thrones’ David Benioff og B.B Weiss skal skrive og producere en hel ny serie Star Wars-film.

Den nye serie vil ikke have noget at gøre Skywalker-sagaen, der forventes afsluttet næste år med film ni i rækken, og den vil heller ikke have noget at gøre med den kommende serie, som Rian Johnson skal stå for (det er ham, der er ansvarlig for den seneste Star Wars-film).

Efter Disney har overtaget Star Wars-universet har de bestemt ikke ligget på den lade side, og offentliggjorde også tidligere på ugen, at der snart kommer en film om Han Solo. Trods den store mængde af film, der bliver sprøjtet ud, bliver folk stadig ved med at gå i biffen, og de nye film ligger alle på listen over nogle af verdens mest sete.

Timingen er perfekt for David Benioff og B.B Weiss, som afslutter Game of Thrones næste år med en finalesæson.

”I sommeren 1977 rejste vi til en galaxe langt, langt væk, og vi har drømt om det lige siden. Vi er beæret over at få denne mulighed, og vi glæder os så meget til at komme i gang, når ’Game of Thrones’ er færdig,” siger de to i en fælles udtalelse.

Hvorvidt det betyder, at der nu bliver skruet op for incesten, halshugningen og intrigerne, siger de ikke noget om. Men mon ikke mange fans forventer (og håber) at se Star Wars i en lidt mere voksen og mørk udgave end hidtil.