Den populære sydkoreanske thrillerserie ’Squid Game’ sprængte i 2021 rammerne for, hvor populær en tv-serie kan blive. Blot få uger efter den blev frigivet, var serien den mest streamede Netflix-serie nogensinde med mere end 111 millioner seere.

Sidenhen har fans verden over råbt flere sæsoner, hvor både en sæson to og en sæson tre er blevet nævnt som en mulighed. Der har endda været spekuleret i, hvorvidt Leonardo DiCaprio skulle medvirke i en eventuel sæson tre.

Mens DiCaprios rolle i det kyniske og dystopiske spilunivers endnu ikke er blevet bekræftet, er det derimod officielt at anden sæson af ’Squid Game’ vil blive rullet ud. Dog ventes sæson to først være klar engang i 2024, så indtil da må fans væbne sig med tålmodighed.

Ventetiden er dog blevet gjort lidt lettere. For produceren bag ’Squid Game’, Hwang Dong-hyuk, har i forbindelse med et nyligt fanevent offentliggjort en hidtil uset scene fra første sæson.

I det 40 sekunder lange klip ser man Front Man, der er skurken og manden bag ’Squid Game’-spillet, gå mod sin bolig med et par levende guldfisk i en plasticpose. Efterfølgende putter han fiskene ned i en glasbowle, mens han grundigt iagttager dem. Samtidig bliver han selv iagttaget af en anden mand uden for sin lejlighed.

En handling, der for den velbevandrede ’Squid Game’-seer kan virke en kende symbolsk. Se klippet her og vurder selv: