Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Skuespiller indrømmer manuskriptfejl

Skuespiller indrømmer manuskriptfejl

Kikset plotfejl i Game of Thrones: “Det var et ups-øjeblik”

Skuespillerinden bag karakteren Melisandre fra den populære tv-serie taler nu ud om en hændelse, fans har diskuteret igennem længere tid.

Advarsel: Spoilers kan forekomme.

Selv om man arbejder med et stjernespækket skuespillerhold og et budget på over 10 millioner dollars per afsnit, kan man stadig godt fejle.

Det er den anmelderroste serie Game of Thrones et pragteksempel på. I længere tid har fans verden over undret sig over et afsnit i sæson 6, hvor karakteren Melisandre tager sin karakteristiske halskæde af og bliver forvandlet til en ældre kvinde. I serien er Melisandre præstinde i R’hollor-religionen og rådgiver for karakteren Stannis Baratheon i hans forsøg på at overtage Jerntronen.

Taget i betragtning at serien foregår i et fantasy-univers med drager og magi, var selve forvandlingen fra ung til gammel ikke så besynderlig. Det, der i stedet vakte undren hos seerne, var, at Melisandre tidligere i sæson 4 tog halskæden af, men forblev sit unge, smukke jeg.


Her ses Melisandre uden halskæde.

Hidtil har der ikke været en forklaring på halskæde-fænomenet. Men nu har Carice van Houten, skuespillerinden bag Melisandre, brudt tavsheden i et interview med Elle.

I interviewet kalder Carice van Houten nemlig en spade for en spade og konstaterer, at halskæde-hændelsen var et “oops moment”.

Det er altså menneskeligt at fejle. Også selvom man er manuskriptforfatter på en af verdens mest populære tv-serier, der er kendt for sin skarpe detaljeorientering.

Her kan du se den seneste trailer for episode 4 i sæson 7.