Monte Carlo: Giv os en AK47 i guld
Foto: Ulrik Jantzen "Det klassiske, gængse rejseprogram er altid noget, der skal 'give mening på tv'. Så står den på spyd og skjold og stammer og vilde dyr i tropiske omgivelser," fortæller Esben Bjerre. Og det vil Monte Carlo ændre.

Monte Carlo: Giv os en AK47 i guld

Esben Bjerre og Peter Falktoft fra programmet 'Monte Carlo' er taget til Rusland for at undersøge, hvad det egentlig er, der foregår i det enorme land, vi faktisk ved meget lidt om. Der er nogle helt klare ting, de skal have sat flueben ved - men det største mål med turen er alligevel at møde en helt bestemt person.

"Det klassiske, gængse rejseprogram er altid noget, der skal 'give mening på tv'. Så står den på spyd og skjold og stammer og vilde dyr i tropiske omgivelser," fortæller Peter Falktoft om motivationen for at tage til Rusland, og bliver suppleret af Esben Bjerre: "Hvor er det mest trist? Det er noget dejligt håbløst ved Rusland."

Her fortæller de to rejselystne radio- og tv-værter , hvad deres forventninger til turen er:

Mød Esben Bjerre og Peter Falktoft fra programmet 'Monte Carlo' på P3 i det nye nummer af Euroman. Snart er de aktuelle som galionsfigurer på statsradiofoniens nye satsning DR3, hvor en tur til Rusland danner rammen for programmet 'Monte Carlo elsker Putin'.

FACEBOOK Bliv ven med Euroman

TWITTER Følg os på twitter