Egentlig var noget af charmen ved ’Russian Doll’, at den havde et klart plot og var stramt eksekverede over en kort sæson. Den bliver svær at fortsætte. Men ikke desto mindre er det nu tilfældet, for Netflix har netop meddelt, at der kommer en ny sæson.

Serien tager udgangspunkt i Nadia Vulvokov, der bliver ved med at dø på forskellige spektakulære måder for blot at vende tilbage til sin egen fødselsdagsfest. En idé, man også tidligere har set i Bill Murrays fremragende ’Groundhog Day.

I ’Russian Doll’ har historien dog fået et twist ikke mindst i kraft af Alan Zaveri spillet af Charlie Barnett, der lider samme mærkværdige skæbne som Nadia. Deres fælles jagt efter en vej ud af det evige loop er en af årets mest overraskende (og velfortjente) serie-hit. Den er også med på vores liste over de bedste serier i 2019.

På samme måde som ’Big Little Lies’ blev forlænget på grund af sin succes, og på trods af sin afrundede historie, får ’Russian Doll’ altså nyt liv.

Natasha Lyonne, der spiller hovedrollen, har også har været med til at skabe serien, udtaler ved offentliggørelsen af forlængelsen, at ’det bliver det samme show, bare mærkeligere’. Der er endnu ikke noget nyt om, hvornår den får premiere.