Krig, eventyr og en overflod af sex. Tre ting, der vist nogenlunde opsummerer den populære serie Game of Thrones, der netop har afrundet syvende sæson.

En serie, hvor folk konstant bliver myrdet på brutal vis, men til gengæld når de også at have både orgier og sex på toppen af storslåede bjerge i deres dødelige liv. 

Engelske GQ Magazine har imidlertid gjort os alle sammen en tjeneste og samlet de vildeste, frækkeste og mest sindssyge sexscener fra de mange sæsoner.

Vi korter listen en smule ned, nærmere præcist til de 12 klip, der endnu ikke er blevet anmeldt for at være for saftige til YouTube. God fornøjelse. 

1. Jaime and Cersei i tårnet (sæson 1, episode 1) 

Intet er for bizart til Game of Thrones. I dette klip overværer et lille barn eksempelvis Nikolaj Coster Waldau tage sin tvillingesøster bagfra i et tårn. Da Coster Waldau opdager dette, kaster han naturligvis barnet ud over afgrunden.  

2. Viserys og Doreah i badet (sæson 1, episode 4)

Et skoldhedt karbad omringet af stearinlys og en god snak mellem om dragedrab, piratskib og kranier tænder den smukke Doreah så meget, at hun sætter sig oven på Viserys. 

3. "I aften vil jeg kigge på dit ansigt": Daenerys og Drogo (sæson 1, episode 2)

Drogos, som mildest talt er en enorm mand med sort fuldskæg og eyeliner, kommer nøgen ind i Daenerys soveværelse og forsøger uden et ord at tage hende bag fra. Men den smukke Daenerys tager kontrollen og skubber ham væk: 

"Nej! I aften vil jeg kigge på dit ansigt." Og så kan man jo blot fantasere sig til, hvad der sker fra den replik.

4. Alt med Tyrion og Shae (sæson 2-4)

Game of Thrones er fyldt med skæve og utraditionelle kærlighedshistorier. Derfor er denne hverken en undtagelse eller en overraskelse. Shae må på knæ for at kysse og forføre dværgen Tyrion. 

5. Margaery går for langt med Tommen (sæson 5, episode 3)

Som sagt kender det bizarre i eventyrserien ingen grænser. I Game of Thrones-universet findes det tragiske fænomen 'barnegomme'. Margaery bliver gift med den 12-årige Tommen, og i dette klip bliver vi inviteret med til evalueringen på deres bryllupsnat i sengen. 

6. "Du ved ingenting, Jon Snow": Ygritte og Jon Snow (sæson 3, episode 5)

Måske står grottesex som et halvvejs uopnåeligt punkt på din liste over ting, du gerne vil realisere, før du dør. Krigeren Jon Snow realiserer imidlertid denne fantasi, da han bliver domineret af den lovløse 'wildling' Ygritte i en grotte. Hun sidder oven på ham, mens hun siger: "Du ved ingenting, Jon Snow."

7. Daenerys og Daario (sæson 5, episode 7)

Et sjældent romantisk øjeblik opstår i pejsens skær under silkelagenerne, da Daenerys 'Mother of Dragons' hengiver sig i en missionær med kaptajnen Daario. 

8. Daenerys lektie (sæson 1, episode 2)

Doreah lærer Daenerys forførelsens kunst, og hvordan hun skal tilfredsstille sin mand. Og det gør den underskønne Doreah altså ikke verbalt over en kop kaffe. Tværtimod. Lad os bare sige, at hun bruger sine hænder med mere og lærer Daenerys en ting eller to i sengen på hendes egen krop. 

9. Daenerys og Jon Snow på båden (sæson 7, episode 7)

Game of Thrones’ næsten sexløse sæson 7 nåede at levere varen i sidste øjeblik, da Daenerys Targaryen og Jon Snow langt om længe fandt sammen. Simultant med den hede elskovsscene fik seerne dog også endelig bekræftet, at Snow faktisk er Aegon Targaryen, hvilket på ægte Game of Thrones-manér gør Daenerys til Snows tante.

10. Jamie og Cersei (og Joffreys lig) (sæson 4, episode 10)

Game of Thrones burde næsten have vundet en pris for at vise flest kontroversielle sexscener. Alligevel tager den her, hvor det incestuiøse tvillingepar har sex ved siden af deres fælles, afdøde søn, prisen.

11. Robb og Talisa på gulvet (sæson 2, episode 8) 

De fleste mænd kan relatere til at have impulsiv gulv-sex, mens bukserne stadig sidder nede om anklerne. I denne scene ser vi et pragteksemplar på denne sextype med Robb og Talisa i hovedrollerne - og de gør det så godt, at man næsten glemmer alt om deres forestående, dødsomspundne bryllup.

12. Grey Worm og Missandei ved Dragonstone (sæson 7, episode 2)

Efter et næsten sexløst første afsnit i den syvende og sidste sæson har Grey Worm og Missandei endelig sex, inden kommandøren af ‘the Unsullied’ rejser afsted til slaget ved Casterly Rock. Efter først at have afvist hendes tilnærmelser, overgiver Grey Worm sig endelig til Missandeis charme - men kommer han nogensinde til at se hende igen?